Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Økonomi og Ledelse Organisasjon, ledelse, administrasjon Konflikt og konflikthåndtering i arbeidslivet

  Konflikt og konflikthåndtering i arbeidslivet

  Konflikt og konflikthåndtering i arbeidslivet

  Konflikt og konflikthåndtering i arbeidslivet

  Forfatter Ad Notam Gyldendal

  På lager - sendes nå ( 3 stk. )

  479,- Nå 414,-

  ISBN:

  9788241708299

  Forlag:

  Ad Notam Gyldendal

  Trykkeår:

  2013

  Utgitt:

  1997

  Utgave:

  1

  Sider:

  290

  Vekt:

  543 gr

  Alder:

  Voksen

  Konflikt og konflikthåndtering i arbeidslivet
  Ad Notam Gyldendal
  9788241708299

  Haugenboks omtale:

  Gjennom en rekke eksempler fra praktisk konfliktarbeid i organisasjoner, viser boken hvordan man kan nyttiggjøre seg energien og engasjementet som konflikter utløser, til styrking av relasjoner og til konstruktiv problemløsning. Stikkordet er personalkonflikter, og boken tar opp konfliktens psykolog LES MER i og metoder og teknikker for å løse og forebygge konflikter. Målgruppe: høgskoler som rekrutterer ledere til arbeidslivet og alle som arbeider innenfor ledelse og teamarbeid. Har litteraturliste. LES MINDRE Haugenboks omtale Gjennom en rekke eksempler fra praktisk konfliktarbeid i organisasjoner, viser boken hvordan man kan nyttiggjøre seg energien og engasjementet som konflikter utløser, til styrking av relasjoner og til konstruktiv problemløsning. Stikkordet er personalkonflikter, og boken tar opp konfliktens psykologi og metoder og teknikker for å løse og forebygge konflikter. Målgruppe: høgskoler som rekrutterer ledere til arbeidslivet og alle som arbeider innenfor ledelse og teamarbeid. Har litteraturliste.

  Forlagets omtale:

  Denne boka om konflikter har personalkonflikter som spesielt fokus. Boka er delt i tre deler. Første del handler om konfliktens psykologi. I del to beskrives forskjellighet og motsetninger som en kilde til vekst og utvikling i relasjoner mellom mennesker i grupper og i organisasjoner. I del tre LES MER diskuteres metoder og teknikker som kan brukes for å løse og forebygge konflikter. Boka behandler sentrale temaer innenfor området mellommenneskelig kompetanse, et viktig tema innenfor all lederutdannelse og -utvikling. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka om konflikter har personalkonflikter som spesielt fokus. Boka er delt i tre deler. Første del handler om konfliktens psykologi. I del to beskrives forskjellighet og motsetninger som en kilde til vekst og utvikling i relasjoner mellom mennesker i grupper og i organisasjoner. I del tre diskuteres metoder og teknikker som kan brukes for å løse og forebygge konflikter. Boka behandler sentrale temaer innenfor området mellommenneskelig kompetanse, et viktig tema innenfor all lederutdannelse og -utvikling.