Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Økonomi og Ledelse Organisasjon, ledelse, administrasjon Kriseledelse

    Kriseledelse

    Kriseledelse

    Kriseledelse

    Forfatter Fagbokforl.

    På lager - sendes nå ( 5 stk. )

    429,- Nå 371,-

    ISBN:

    9788245007060

    Forlag:

    Fagbokforl.

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    296

    Vekt:

    558 gr

    Alder:

    Voksen

    Kriseledelse
    Fagbokforl.
    9788245007060

    Forlagets omtale:

    Enhver som er ansvarlig for eller deltar i en virksomhet, bør ha et bevisst forhold både til den risiko denne virksomheten er utsatt for, og den risiko virksomheten skaper. Vi skal med andre ord både vite hva vi vil og hva som kan gå galt. For i de fleste situasjoner er det forbundet med usikkerhet LES MER om vi når våre mål eller ikke. Basert på disse betraktningene introduserer vi i denne boken en systematisk fremgangsmåte for å strukturere de tanker man bør gjøre seg. Hvilke proaktive tiltak kan det være fornuftig å introdusere, hvordan kan man gjennomføre tilhørende kost-nytte-vurderinger, hvordan kan man øve for å være forberedt på en eventuell krisesituasjon, og hva er det viktig å gjøre når det blåser som verst? LES MINDRE Forlagets omtale Enhver som er ansvarlig for eller deltar i en virksomhet, bør ha et bevisst forhold både til den risiko denne virksomheten er utsatt for, og den risiko virksomheten skaper. Vi skal med andre ord både vite hva vi vil og hva som kan gå galt. For i de fleste situasjoner er det forbundet med usikkerhet om vi når våre mål eller ikke. Basert på disse betraktningene introduserer vi i denne boken en systematisk fremgangsmåte for å strukturere de tanker man bør gjøre seg. Hvilke proaktive tiltak kan det være fornuftig å introdusere, hvordan kan man gjennomføre tilhørende kost-nytte-vurderinger, hvordan kan man øve for å være forberedt på en eventuell krisesituasjon, og hva er det viktig å gjøre når det blåser som verst?