Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Økonomi og Ledelse Min omstilling

  Min omstilling

  Min omstilling

  Min omstilling (jeg og jobben, hvordan overleve et næringsliv i konstant forandring, visjoner og verktøy for bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor)

  Levering 2-12 dager

  345,- Nå 298,-

  ISBN:

  9788291370675

  Forlag:

  Wigestrand

  Trykkeår:

  2003

  Utgitt:

  2003

  Utgave:

  1

  Sider:

  190

  Vekt:

  490 gr

  Alder:

  Voksen

  Min omstilling
  Wigestrand
  9788291370675

  Haugenboks omtale:

  Boken er et verktøy som kan brukes til å fjerne utrygghet, stimulere til samarbeid og inspirere til gode løsninger for den enkelte, bedriften og organisasjonen ved endringer og omstillinger. Boken er skrevet for norske bedrifter og organisasjoner som skal inn i omstillingsprosesser, og er også ment LES MER som en guide for den enkelte medarbeider konfrontert med utfordringene fra et yrkesliv i kontinuerlig endring. Med opplysninger om forfatterne og litteraturliste. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken er et verktøy som kan brukes til å fjerne utrygghet, stimulere til samarbeid og inspirere til gode løsninger for den enkelte, bedriften og organisasjonen ved endringer og omstillinger. Boken er skrevet for norske bedrifter og organisasjoner som skal inn i omstillingsprosesser, og er også ment som en guide for den enkelte medarbeider konfrontert med utfordringene fra et yrkesliv i kontinuerlig endring. Med opplysninger om forfatterne og litteraturliste.

  Forlagets omtale:

  En bok skrevet for dine medarbeidere av noen av Norges fremste eksperter på omstilling! Endringer og omstillinger er din hverdag. Her har du et verktøy som kan bidra til å fjerne utryggheten, stimulere til samarbeid og inspirere til gode løsninger både for den enkelte, bedriften og organisasjonen. LES MER Forfatterne er blant landets fremste eksperter på omstilling, motivasjon og informasjon. Sammen har de laget et effektivt verktøy for norske bedrifter og organisasjoner som skal inn i omstillingsprosesser . eller som allerede er der. LES MINDRE Forlagets omtale En bok skrevet for dine medarbeidere av noen av Norges fremste eksperter på omstilling! Endringer og omstillinger er din hverdag. Her har du et verktøy som kan bidra til å fjerne utryggheten, stimulere til samarbeid og inspirere til gode løsninger både for den enkelte, bedriften og organisasjonen. Forfatterne er blant landets fremste eksperter på omstilling, motivasjon og informasjon. Sammen har de laget et effektivt verktøy for norske bedrifter og organisasjoner som skal inn i omstillingsprosesser . eller som allerede er der.

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.