Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Økonomi og Ledelse Nærings-Nøkkelen 2012/2013

Nærings-Nøkkelen 2012/2013

Nærings-Nøkkelen 2012/2013

Nærings-Nøkkelen 2012/2013 (veiledning ved utfylling av Næringsoppgave 1 med tilhørende skjemaer for personlige næringsdrivende)

Forfatter Skattebetalerforeningen

(Erland Nørstebø - Forfatter)

Skattebetalerforeningen

Levering 2-12 dager

425,-

ISBN:

9788271971250

Forlag:

Skattebetalerforeningen

Trykkeår:

2013

Utgitt:

2013

Utgave:

1

Sider:

328

Alder:

Voksen

Nærings-Nøkkelen 2012/2013
Skattebetalerforeningen
9788271971250

Haugenboks omtale:

Boka er en guide for korrekt utfylling av næringsoppgaven (Næringsoppgave 1). Boka er bygd opp rundt et gjennomgående eksempel, som viser regnskapsføring og utfyllingen av de mest aktuelle ligningsoppgavene. Haugenboks omtale Boka er en guide for korrekt utfylling av næringsoppgaven (Næringsoppgave 1). Boka er bygd opp rundt et gjennomgående eksempel, som viser regnskapsføring og utfyllingen av de mest aktuelle ligningsoppgavene.

Forlagets omtale:

Nærings-Nøkkelen 2012/2013 er et uvurderlig hjelpemiddel når du som personlig næringsdrivende står foran utfylling av næringsoppgaven (Næringsoppgave 1) for inntektsåret 2012. Forfatterne, Ole Anders Grindalen og Erland Nørstebø, har lang erfaring i behandling av næringsdrivendes ligningsoppgaver LES MER og skattespørsmål for øvrig. Boken er bygd opp rundt et gjennomgående eksempel, og viser hvordan både regnskapsføring og utfyllingen av de mest aktuelle ligningsoppgavene skal være. I tillegg til at boken går grundig gjennom næringsoppgaven og er rikt illustrert med eksempler, omtaler den også mer inngående emner som er aktuelle både ved oppstart og løpende drift av en næringsvirksomhet. Boken er derfor et nyttig hjelpemiddel for personlig næringsdrivende og deres rådgivere også i hele 2013. LES MINDRE Forlagets omtale Nærings-Nøkkelen 2012/2013 er et uvurderlig hjelpemiddel når du som personlig næringsdrivende står foran utfylling av næringsoppgaven (Næringsoppgave 1) for inntektsåret 2012. Forfatterne, Ole Anders Grindalen og Erland Nørstebø, har lang erfaring i behandling av næringsdrivendes ligningsoppgaver og skattespørsmål for øvrig. Boken er bygd opp rundt et gjennomgående eksempel, og viser hvordan både regnskapsføring og utfyllingen av de mest aktuelle ligningsoppgavene skal være. I tillegg til at boken går grundig gjennom næringsoppgaven og er rikt illustrert med eksempler, omtaler den også mer inngående emner som er aktuelle både ved oppstart og løpende drift av en næringsvirksomhet. Boken er derfor et nyttig hjelpemiddel for personlig næringsdrivende og deres rådgivere også i hele 2013.

Alternative utgaver

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.