Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Økonomi og Ledelse Organisasjon, ledelse, administrasjon Organisering og ledelse av kunst og kultur

  Organisering og ledelse av kunst og kultur

  Organisering og ledelse av kunst og kultur

  Organisering og ledelse av kunst og kultur

  Forfatter Cappelen Damm akademisk

  (Donatella De Paoli - Forfatter)

  Cappelen Damm akademisk

  På lager - sendes nå ( 3 stk. )

  519,- Nå 449,-

  ISBN:

  9788202403874

  Forlag:

  Cappelen Damm akademisk

  Trykkeår:

  2015

  Utgitt:

  2014

  Utgave:

  2

  Sider:

  353

  Vekt:

  670 gr

  Alder:

  Voksen

  Organisering og ledelse av kunst og kultur
  Cappelen Damm akademisk
  9788202403874

  Haugenboks omtale:

  Boken gir en innføring i fagområdet der ledelse og ledere møter kultur og kulturutøvere. Boken gir en oversikt over aktuelle og utbredte organiserings- og ledelsesformer i det norske kulturlivet. Boken er egnet for ledere i kunst- og kulturfeltet, kunstnere, kulturarbeidere, kulturbyråkrater og admi LES MER nistratorer, så vel som fagfolk, forskere og studenter som er interessert i ledelse av kunst og kultur. Har litteraturliste. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken gir en innføring i fagområdet der ledelse og ledere møter kultur og kulturutøvere. Boken gir en oversikt over aktuelle og utbredte organiserings- og ledelsesformer i det norske kulturlivet. Boken er egnet for ledere i kunst- og kulturfeltet, kunstnere, kulturarbeidere, kulturbyråkrater og administratorer, så vel som fagfolk, forskere og studenter som er interessert i ledelse av kunst og kultur. Har litteraturliste.

  Forlagets omtale:

  Kunst- og kulturfeltet har spesielle egenskaper som gjør at det trenger egne analyser og egen teori. Forfatterne har skrevet en fagbok som systematiserer undersøkelser, forskning, teori og bidrag om organisasjoner i kunst- og kulturfeltet. I boken diskuteres spørsmål knyttet til organisering og LES MER ledelse av kunstinstitusjoner, kunstneriske grupper, begivenheter, frilansere og småbedrifter, nettverk, og kunstproduksjoner. Hvorfor er kunstinstitusjoner så vanskelig å endre? Hvordan fremme kreativitet i ensembler og grupper? Hvilke interessenter må festivalledere håndtere? Hvordan motivere og lede frivillige? Hvordan starte egen virksomhet? Hvordan kan frilansere lede seg selv i det daglige arbeidet? Hva slags betydning kan nettverk ha? Hvordan organisere og lede kunstproduksjoner? Organisering og ledelse av kunst og kultur er aktuell for ledere i kunst- og kulturfeltet, kunstnere og kulturarbeidere, kulturbyråkrater og administratorer så vel som fagfolk, forskere og studenter som er interessert i organisering og ledelse av kunst og kultur. LES MINDRE Forlagets omtale Kunst- og kulturfeltet har spesielle egenskaper som gjør at det trenger egne analyser og egen teori. Forfatterne har skrevet en fagbok som systematiserer undersøkelser, forskning, teori og bidrag om organisasjoner i kunst- og kulturfeltet. I boken diskuteres spørsmål knyttet til organisering og ledelse av kunstinstitusjoner, kunstneriske grupper, begivenheter, frilansere og småbedrifter, nettverk, og kunstproduksjoner. Hvorfor er kunstinstitusjoner så vanskelig å endre? Hvordan fremme kreativitet i ensembler og grupper? Hvilke interessenter må festivalledere håndtere? Hvordan motivere og lede frivillige? Hvordan starte egen virksomhet? Hvordan kan frilansere lede seg selv i det daglige arbeidet? Hva slags betydning kan nettverk ha? Hvordan organisere og lede kunstproduksjoner? Organisering og ledelse av kunst og kultur er aktuell for ledere i kunst- og kulturfeltet, kunstnere og kulturarbeidere, kulturbyråkrater og administratorer så vel som fagfolk, forskere og studenter som er interessert i organisering og ledelse av kunst og kultur.