Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Mat - kultur - helse

Mat - kultur - helse

Mat - kultur - helse

Mat - kultur - helse (ressursbok for lærere)

Forfatter Fagbokforl.

(Bjørg Harman - Forfatter)

Fagbokforl.

På lager - sendes nå ( 4 stk. )

545,- Nå 466,-

ISBN:

9788276744743

Forlag:

Fagbokforl.

Trykkeår:

2000

Utgitt:

2000

Utgave:

1

Sider:

282

Vekt:

601 gr

Alder:

Voksen

Mat - kultur - helse
Fagbokforl.
9788276744743

Forlagets omtale:

Boken presenterer sentrale tema innen ernæring, kosthold og helse. Den er skrevet for lærerstudenter og lærere som underviser i heimkunnskap i grunnskolen. Boken tar for seg ulike matvaregrupper og viser hvordan de kan brukes i et helsefremmende kosthold. Det fokuseres på hva som skjer ved LES MER tilberedning av mat, og hvordan tidsriktige måltider kan tilrettelegges for barn og ungdom. Boken tar opp sosiale og estetiske sider ved måltidet, og forklarer sammenhengen mellom fysisk aktivitet og energibehov for ulike grupper. Nye kunnskapsområder fra L97 er innarbeidet i boken. Den setter leseren bedre i stand til å arbeide med kost og ernæring i praksis gjennom handlings- og ferdighetsoppgaver og i tema- og prosjektarbeid. Det er lagt til rette for utstrakt bruk av Internett med oppgaver og aktuelle lenker. Sigrunn Hernes er høgskolelektor ved Høgskolen i Agder. Hun underviser i kosthold og ernæring for lærerstudenter og har mange års variert praksis fra grunnskole og videregående skole. Hun er for tiden engasjert som nettverkskoordinator for landets høgskoler når det gjelder etter- og videreutdanning i faget. Bjørg Harman er høgskolelektor ved Høgskolen i Telemark, Fagenhet for heimkunnskap, og har lang og allsidig undervisningserfaring fra grunnskole og videregående skole. LES MINDRE Forlagets omtale Boken presenterer sentrale tema innen ernæring, kosthold og helse. Den er skrevet for lærerstudenter og lærere som underviser i heimkunnskap i grunnskolen. Boken tar for seg ulike matvaregrupper og viser hvordan de kan brukes i et helsefremmende kosthold. Det fokuseres på hva som skjer ved tilberedning av mat, og hvordan tidsriktige måltider kan tilrettelegges for barn og ungdom. Boken tar opp sosiale og estetiske sider ved måltidet, og forklarer sammenhengen mellom fysisk aktivitet og energibehov for ulike grupper. Nye kunnskapsområder fra L97 er innarbeidet i boken. Den setter leseren bedre i stand til å arbeide med kost og ernæring i praksis gjennom handlings- og ferdighetsoppgaver og i tema- og prosjektarbeid. Det er lagt til rette for utstrakt bruk av Internett med oppgaver og aktuelle lenker. Sigrunn Hernes er høgskolelektor ved Høgskolen i Agder. Hun underviser i kosthold og ernæring for lærerstudenter og har mange års variert praksis fra grunnskole og videregående skole. Hun er for tiden engasjert som nettverkskoordinator for landets høgskoler når det gjelder etter- og videreutdanning i faget. Bjørg Harman er høgskolelektor ved Høgskolen i Telemark, Fagenhet for heimkunnskap, og har lang og allsidig undervisningserfaring fra grunnskole og videregående skole.

Emner: Ernæring

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.