Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Utredning av demens

Utredning av demens

Utredning av demens

Utredning av demens (organisering og samarbeid mellom primær- og spesialisthelsetjenesten, erfaringer fra tre fylker og 17 kommuner)

Forfatter Aldring og helse

(Birger Lillesveen - Forfatter)

Aldring og helse

Levering 2-12 dager

150,-

ISBN:

9788280610379

Forlag:

Aldring og helse

Trykkeår:

2005

Utgitt:

2005

Utgave:

1

Sider:

105

Alder:

Voksen

Utredning av demens
Aldring og helse
9788280610379

Haugenboks omtale:

For å gjøre en god utredning ved mistanke om demens er det behov for kunnskap om de ulike demenssykdommers symptomatologi og forløp, undersøkelsesmetodenes anvendelsesområder, i tillegg til erfaring og systematisert innhenting av opplysninger. Denne rapporten er et sluttprodukt av et utviklingsarbei LES MER d, hvor man systematisk har innført demensutredning i kommune- og spesialisthelsetjenesten i tre fylker og 17 kommuner. Prosjektet har vist at tverrfaglig samarbeid i utredning av demens er nødevendig og nyttig for best mulig resultat. Rapporten kan leses av alle med interesse for demensdiagnostikk og utredning. LES MINDRE Haugenboks omtale For å gjøre en god utredning ved mistanke om demens er det behov for kunnskap om de ulike demenssykdommers symptomatologi og forløp, undersøkelsesmetodenes anvendelsesområder, i tillegg til erfaring og systematisert innhenting av opplysninger. Denne rapporten er et sluttprodukt av et utviklingsarbeid, hvor man systematisk har innført demensutredning i kommune- og spesialisthelsetjenesten i tre fylker og 17 kommuner. Prosjektet har vist at tverrfaglig samarbeid i utredning av demens er nødevendig og nyttig for best mulig resultat. Rapporten kan leses av alle med interesse for demensdiagnostikk og utredning.

Forlagets omtale:

Omfanget av den diagnostiske utredningen av personer med mistanke om demens påvirkes av grad av mental svikt, endret atferd hos pasienten, pårørendes informasjon, legens og andre helsearbeideres erfaring inen området, og ikk eminst av metodene som anvendes i utredningen. For å gjøre god utredning LES MER ved mistanke om demens er det behov for kunnskap om de ulike demenssykdommers symptomatologi og forløp, undersøkelsesmetodenes anvendelsesområder samt erfaring og systematisert innhenting av opplysninger. Denne rapporten er sluttprodukktet av et viktig utviklingsarbeid, hvor man systematisk har innført demensutredning i kommune- og spesialisthelsetjenesten i tre fylker og 17 kommuner. I utgangspunktet har kommunene og avdelingene i spesialisthelsetjenesten valgt sin egen utredningsmodell ved å ta hensyn til lokale forhold. Prosjektet har vist at tverrfaglig samarbeid i utredning av demens er nødvendig og nyttig for et best mulig resultat. LES MINDRE Forlagets omtale Omfanget av den diagnostiske utredningen av personer med mistanke om demens påvirkes av grad av mental svikt, endret atferd hos pasienten, pårørendes informasjon, legens og andre helsearbeideres erfaring inen området, og ikk eminst av metodene som anvendes i utredningen. For å gjøre god utredning ved mistanke om demens er det behov for kunnskap om de ulike demenssykdommers symptomatologi og forløp, undersøkelsesmetodenes anvendelsesområder samt erfaring og systematisert innhenting av opplysninger. Denne rapporten er sluttprodukktet av et viktig utviklingsarbeid, hvor man systematisk har innført demensutredning i kommune- og spesialisthelsetjenesten i tre fylker og 17 kommuner. I utgangspunktet har kommunene og avdelingene i spesialisthelsetjenesten valgt sin egen utredningsmodell ved å ta hensyn til lokale forhold. Prosjektet har vist at tverrfaglig samarbeid i utredning av demens er nødvendig og nyttig for et best mulig resultat.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.