Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Borgerlig offentlighet

  Borgerlig offentlighet

  Borgerlig offentlighet

  Borgerlig offentlighet (dens fremvekst og forfall, henimot en teori om det borgerlige samfunn, Untersuchungen zu einer Kategorie der bürgerlichen Gesellschaft)

  Forfatter Gyldendal

  (Elling Schwabe-Hansen - Oversetter)

  Gyldendal

  (Helge Høibraaten - Oversetter)

  Gyldendal

  (Jon Øien - Oversetter)

  Gyldendal

  På lager - sendes nå ( 1 stk. )

  318,- Nå 275,-

  ISBN:

  9788205302839

  Forlag:

  Gyldendal

  Trykkeår:

  2002

  Utgitt:

  2002

  Utgave:

  3

  Sider:

  268

  Vekt:

  290 gr

  Alder:

  Voksen

  Serie:

  150000771 (nr. Fakkel)

  Borgerlig offentlighet
  Gyldendal
  9788205302839

  Haugenboks omtale:

  Habermas analyserer forholdet mellom offentlighet og privatsfære i den vestlige verden gjennom ulike historiske epoker. Med materiale fra en rekke samfunnsvitenskapelige disipliner drøftes spørsmålet om de vestlige samfunns formelt demokratiske styreform i våre dager har en reell demokratisk funksjo LES MER n. Han søker også å påvise at offentligheten ikke lenger utgjør noe kritisk prinsipp, samtidig som offentlighetssfæren stadig utvikler seg. Dette er Habermas' doktoravhandling fra 1961. LES MINDRE Haugenboks omtale Habermas analyserer forholdet mellom offentlighet og privatsfære i den vestlige verden gjennom ulike historiske epoker. Med materiale fra en rekke samfunnsvitenskapelige disipliner drøftes spørsmålet om de vestlige samfunns formelt demokratiske styreform i våre dager har en reell demokratisk funksjon. Han søker også å påvise at offentligheten ikke lenger utgjør noe kritisk prinsipp, samtidig som offentlighetssfæren stadig utvikler seg. Dette er Habermas' doktoravhandling fra 1961.

  Forlagets omtale:

  Ny Fakkel-utgave av et av hovedverkene i moderne demokratiforskning, med brennaktuelle problemstillinger for vår tid. Jürgen Habermas (f. 1929) er en av de mest innflytelsesrike sosialfilosofer og vitenskapsteoretikere i Europa. I Borgerlig offentlighet analyserer Habermas forholdet mellom LES MER offentlighet og privatsfære i de vestlige samfunn gjennom ulike historiske epoker. Videre drøftes spørsmålet om hvorvidt de vestlige samfunns formelt demokratiske styreform i våre dager har reell demokratisk funskjon .; en høyst aktuell problemstilling. Borgerlig offentlighet ble utgitt på norsk første gang i 1971, og kommer med dette ut for tredje gang i Gyldendals Fakkel-serie. LES MINDRE Forlagets omtale Ny Fakkel-utgave av et av hovedverkene i moderne demokratiforskning, med brennaktuelle problemstillinger for vår tid. Jürgen Habermas (f. 1929) er en av de mest innflytelsesrike sosialfilosofer og vitenskapsteoretikere i Europa. I Borgerlig offentlighet analyserer Habermas forholdet mellom offentlighet og privatsfære i de vestlige samfunn gjennom ulike historiske epoker. Videre drøftes spørsmålet om hvorvidt de vestlige samfunns formelt demokratiske styreform i våre dager har reell demokratisk funskjon .; en høyst aktuell problemstilling. Borgerlig offentlighet ble utgitt på norsk første gang i 1971, og kommer med dette ut for tredje gang i Gyldendals Fakkel-serie.

  Emner: Demokrati