Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Medie og kommunikasjon Journalistikk

    Journalistikk

    Journalistikk

    Journalistikk (metode og fag)

    Forfatter Gyldendal akademisk

    (Turid Øvrebø - Forfatter)

    Gyldendal akademisk

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    559,- Nå 478,-

    ISBN:

    9788241711275

    Forlag:

    Gyldendal akademisk

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2000

    Utgave:

    2

    Sider:

    405

    Vekt:

    762 gr

    Alder:

    Voksen

    Journalistikk
    Gyldendal akademisk
    9788241711275

    Forlagets omtale:

    Journalister har en metode på lik linje med andre utøvende profesjonsgrupper. Men kunnskap om journalistens arbeidsmetoder er ofte taus kunnskap. I denne boka setter forfatterne ord på den innsikt og de holdninger som ligger til grunn for det journalistiske arbeidet. Boka tar leseren med fra LES MER idéstadiet, via arbeidet med kildene til det ferdige produktet. Samtidig beskriver den de ulike nivåene i journalistisk arbeid, fra det refererende til det mer undersøkende, og viser hvilke krav til kvalitet som stilles. LES MINDRE Forlagets omtale Journalister har en metode på lik linje med andre utøvende profesjonsgrupper. Men kunnskap om journalistens arbeidsmetoder er ofte taus kunnskap. I denne boka setter forfatterne ord på den innsikt og de holdninger som ligger til grunn for det journalistiske arbeidet. Boka tar leseren med fra idéstadiet, via arbeidet med kildene til det ferdige produktet. Samtidig beskriver den de ulike nivåene i journalistisk arbeid, fra det refererende til det mer undersøkende, og viser hvilke krav til kvalitet som stilles.

    Emner: Journalistikk

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.