Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Primærnæringer Fjørfeboka

    Fjørfeboka

    Fjørfeboka

    Fjørfeboka

    Levering 2-6 dager

    509,- Nå 433,-

    ISBN:

    9788211022554

    Forlag:

    Fagbokforl.

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    2

    Sider:

    447

    Vekt:

    1360 gr

    Alder:

    Voksen

    Fjørfeboka
    Fagbokforl.
    9788211022554

    Forlagets omtale:

    Fjørfeboka er i første rekke skrevet som håndbok for fjørfeprodusenter, men vil også være nyttig for andre som er i befatning med fjørfe gjennom skole, studier, rådgivning, forvaltning eller forretningsdrift. Boka omfatter produksjonene verpehøns, slaktekylling, kalkun, and og gås og tar for seg de LES MER fleste sider av moderne, kommersiell fjørfeproduksjon. Temaer du kan lese om i Fjørfeboka, er blant annet anatomi og fysiologi, fôr og næringsbehov, avl og reproduksjon, atferd og atferdsbehov, dyrevelferd, helse og sjukdom, forebyggende helsearbeid, bygninger og inneklima og lys i fjørfehus. Redaktør og medforfatter av boka er Marlene Furnes Bagley. Hun er utdannet sivilagronom i husdyrfag fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås, med etterutdannelse fra BI i organisasjonspsykologi, HR og kommunikasjon. Hun har siden 1997 arbeidet med rådgivning, prosjektledelse og kursvirksomhet innen fjørfeproduksjon. Animalia er et av Norges ledende fag- og utviklingsmiljøer innen kjøtt- og eggproduksjon. Animalia er bransjenøytral og arbeider for og sammen med hele den norske kjøtt- og eggbransjen. Animalia tilbyr norsk kjøtt- og eggbransje og norske bønder kunnskap og kompetanse gjennom husdyrkontroller og helsetjenester, forsknings- og utviklingsprosjekter, e-læring og kursvirksomhet. LES MINDRE Forlagets omtale Fjørfeboka er i første rekke skrevet som håndbok for fjørfeprodusenter, men vil også være nyttig for andre som er i befatning med fjørfe gjennom skole, studier, rådgivning, forvaltning eller forretningsdrift. Boka omfatter produksjonene verpehøns, slaktekylling, kalkun, and og gås og tar for seg de fleste sider av moderne, kommersiell fjørfeproduksjon. Temaer du kan lese om i Fjørfeboka, er blant annet anatomi og fysiologi, fôr og næringsbehov, avl og reproduksjon, atferd og atferdsbehov, dyrevelferd, helse og sjukdom, forebyggende helsearbeid, bygninger og inneklima og lys i fjørfehus. Redaktør og medforfatter av boka er Marlene Furnes Bagley. Hun er utdannet sivilagronom i husdyrfag fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås, med etterutdannelse fra BI i organisasjonspsykologi, HR og kommunikasjon. Hun har siden 1997 arbeidet med rådgivning, prosjektledelse og kursvirksomhet innen fjørfeproduksjon. Animalia er et av Norges ledende fag- og utviklingsmiljøer innen kjøtt- og eggproduksjon. Animalia er bransjenøytral og arbeider for og sammen med hele den norske kjøtt- og eggbransjen. Animalia tilbyr norsk kjøtt- og eggbransje og norske bønder kunnskap og kompetanse gjennom husdyrkontroller og helsetjenester, forsknings- og utviklingsprosjekter, e-læring og kursvirksomhet.

    Emner: Hønsefugler

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.