Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Sopp. Plukk og bruk

    Sopp. Plukk og bruk

    Sopp. Plukk og bruk

    Sopp. Plukk og bruk (plukk sikkert, bruk godt)

    Forfatter Gursli Berg forl.

    Forventes i salg 20.07.2018

    349,-

    ISBN:

    9788293311461

    Forlag:

    Gursli Berg forl.

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    140

    Alder:

    Voksen

    Sopp. Plukk og bruk
    Gursli Berg forl.
    9788293311461

    Forlagets omtale:

    Skogen er full av de flotteste råvarer. I Norges beste gourmetrestauranter serveres sopp nesten rett fra skogen - hvorfor skulle ikke du gjøre det samme? Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. De mest populære soppene, som kantarell, steinsopp LES MER og piggsopp, kjenner du nok fra før. Men det finnes mye mer i skogen. Ved hjelp av enkle beskrivelser og artsbilder lærer du å sanke god matsopp på en trygg måte. Soppens matverdi og smak er beskrevet. Dessuten får du oppskrifter og tips til hvordan du kan oppbevare og bruke soppen. Du lærer også om forvekslingssopper og hvilke sopparter du for all del må unngå. Boken er rikt illustrert med vakre og inspirerende bilder. Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets rundt 300 autoriserte soppkontrollører. Hun er styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg. LES MINDRE Forlagets omtale Skogen er full av de flotteste råvarer. I Norges beste gourmetrestauranter serveres sopp nesten rett fra skogen - hvorfor skulle ikke du gjøre det samme? Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. De mest populære soppene, som kantarell, steinsopp og piggsopp, kjenner du nok fra før. Men det finnes mye mer i skogen. Ved hjelp av enkle beskrivelser og artsbilder lærer du å sanke god matsopp på en trygg måte. Soppens matverdi og smak er beskrevet. Dessuten får du oppskrifter og tips til hvordan du kan oppbevare og bruke soppen. Du lærer også om forvekslingssopper og hvilke sopparter du for all del må unngå. Boken er rikt illustrert med vakre og inspirerende bilder. Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets rundt 300 autoriserte soppkontrollører. Hun er styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg.

    Emner: Sopp

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.