Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Sopp på tur

    Sopp på tur

    Sopp på tur

    Sopp på tur (11 smakfulle og sikre matsopper)

    Forfatter Gursli Berg forl.

    (Hermod Karlsen - )

    Gursli Berg forl.

    Levering 2-6 dager

    129,-

    ISBN:

    9788293311607

    Forlag:

    Gursli Berg forl.

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    33

    Vekt:

    74 gr

    Alder:

    Voksen

    Sopp på tur
    Gursli Berg forl.
    9788293311607

    Forlagets omtale:

    «Sopp på tur. 11 smakfulle og sikre matsopper» er en hendig liten bok som passer perfekt i kurven eller sekken når du skal på sopptur. Med tekst, bilder og piktogrammer, beskriver forfatteren de 11 soppenes kjennetegn, sesong, utbredelse og voksested. Hun har også tatt med noen forvekslingsarter LES MER man bør kjenne til. De 11 soppene er sikre å plukke og spise, og med den lille soppboken som trygg veileder, er det bare å dra på sopptur. I boken er det også tips om konservering og oppbevaring av sopp. Spiseligheten til soppene i denne boken følger en normliste som ble oppdatert i 2017, og som brukes av soppkontrollører over hele landet. Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets rundt 300 autoriserte soppkontrollører. Hun er styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg. LES MINDRE Forlagets omtale «Sopp på tur. 11 smakfulle og sikre matsopper» er en hendig liten bok som passer perfekt i kurven eller sekken når du skal på sopptur. Med tekst, bilder og piktogrammer, beskriver forfatteren de 11 soppenes kjennetegn, sesong, utbredelse og voksested. Hun har også tatt med noen forvekslingsarter man bør kjenne til. De 11 soppene er sikre å plukke og spise, og med den lille soppboken som trygg veileder, er det bare å dra på sopptur. I boken er det også tips om konservering og oppbevaring av sopp. Spiseligheten til soppene i denne boken følger en normliste som ble oppdatert i 2017, og som brukes av soppkontrollører over hele landet. Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets rundt 300 autoriserte soppkontrollører. Hun er styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg.

    Emner: Sopp

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.