Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Utsikt fra universets sentrum

  Utsikt fra universets sentrum

  Utsikt fra universets sentrum

  Utsikt fra universets sentrum (oppdagelsen av vår spesielle plass i kosmos, discovering our extraordinary place in the cosmos)

  Forfatter Flux

  (Nancy Ellen Abrams - Forfatter)

  Flux

  (Øyvind Grøn - Oversetter)

  Flux

  Levering 2-6 dager

  369,-

  ISBN:

  9788292773215

  Forlag:

  Flux

  Trykkeår:

  2008

  Utgitt:

  2008

  Utgave:

  1

  Sider:

  391

  Vekt:

  736 gr

  Alder:

  Voksen

  Utsikt fra universets sentrum
  Flux
  9788292773215

  Haugenboks omtale:

  Forfatterne av denne boken tar for seg de siste oppdagelsene innen astronomi, fysikk og kosmologi, og bruker disse som et rammeverk for sin teori om hvordan vi kan forstå universet og menneskehetens plass i det store bildet. Haugenboks omtale Forfatterne av denne boken tar for seg de siste oppdagelsene innen astronomi, fysikk og kosmologi, og bruker disse som et rammeverk for sin teori om hvordan vi kan forstå universet og menneskehetens plass i det store bildet.

  Forlagets omtale:

  Nyere oppdagelser innen astronomi, fysikk og kosmologi har avdekket en oppsiktsvekkende sannhet: Menneskene har virkelig en sentral plass i universet på måter som verken Kopernikus eller Galilei hadde kunnet forestille seg. Joel R. Primack er professor i fysikk ved University of California. Nancy LES MER Ellen Abrams er forfatter og jurist og har universitetsgrader i filosofi og historie. LES MINDRE Forlagets omtale Nyere oppdagelser innen astronomi, fysikk og kosmologi har avdekket en oppsiktsvekkende sannhet: Menneskene har virkelig en sentral plass i universet på måter som verken Kopernikus eller Galilei hadde kunnet forestille seg. Joel R. Primack er professor i fysikk ved University of California. Nancy Ellen Abrams er forfatter og jurist og har universitetsgrader i filosofi og historie.