Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Debatt, politikk og samfunn Hvem tjener på pensjonsreformen?

  Hvem tjener på pensjonsreformen?

  Hvem tjener på pensjonsreformen?

  Hvem tjener på pensjonsreformen? (en ufullendt historie om markedsliberalistenes nedbygging av velferdsstaten, måtte de mislykkes!)

  Forfatter Rødt!

  (Gunnar Rutle - Forfatter)

  Rødt!

  (Bjørn Tore Egeberg - Forfatter)

  Rødt!

  (Jorun Gulbrandsen - Forfatter)

  Rødt!

  (Arne Rolijordet - Forfatter)

  Rødt!

  (Jo Skårderud - Forfatter)

  Rødt!

  (Ebba Wergeland - Forfatter)

  Rødt!

  Levering 2-12 dager

  75,-

  ISBN:

  9788829177851

  Forlag:

  Rødt!

  Trykkeår:

  2008

  Utgitt:

  2008

  Utgave:

  1

  Sider:

  160

  Vekt:

  208 gr

  Alder:

  Voksen

  Språk:

  Bokmål og Nynorsk

  Hvem tjener på pensjonsreformen?
  Rødt!
  9788829177851

  Haugenboks omtale:

  Boken handler om pensjonsreformen, og inneholder en beskrivelse av dagens pensjonssystem og av det nye som er vedtatt. Bidragsyterne ønsker å gi innsikt i den nedbyggingen av velferdsstaten som de mener pågår. Boken er skrevet med den hensikt å vise virkningen av reformen, hvem som kommer heldig ut LES MER og hvem som taper på den; og å utarbeide et skoleringsmateriale for alle som er interessert i å føre pensjonskampen videre. Har stikkordsliste og litteraturliste. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken handler om pensjonsreformen, og inneholder en beskrivelse av dagens pensjonssystem og av det nye som er vedtatt. Bidragsyterne ønsker å gi innsikt i den nedbyggingen av velferdsstaten som de mener pågår. Boken er skrevet med den hensikt å vise virkningen av reformen, hvem som kommer heldig ut og hvem som taper på den; og å utarbeide et skoleringsmateriale for alle som er interessert i å føre pensjonskampen videre. Har stikkordsliste og litteraturliste.

  Forlagets omtale:

  Denne boka inneholder alt du trenger å vite om pensjonsreformen . og litt til: . Beskrivelse av dagens pensjonssystem og av det nye som er vedtatt . Forklaring på alle aktuelle ord og uttrykk Men også: . Regnestykker som viser virkninga for virkelige mennesker, ikke idealkonstruksjoner . Bevis for LES MER at reformen ikke er økonomisk nødvendig, slik regjeringa hevder . Tanker om hvorfor Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti vil ødelegge for arbeidsfolk . Om bløffene til Fremskrittspartiet . Om hvem som virkelig tjener på pensjonsreformen . Om hvorfor privat forsikring er dårlig og folketrygd bra . Om nye AFP, som bare har bokstavene felles med dagens ordning . Om uføretrygda, kvinnene, ungdommen, innvandrerne Og endelig: . Snart tar de den offentlige tjenestepensjonen. Hva må gjøres? LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka inneholder alt du trenger å vite om pensjonsreformen . og litt til: . Beskrivelse av dagens pensjonssystem og av det nye som er vedtatt . Forklaring på alle aktuelle ord og uttrykk Men også: . Regnestykker som viser virkninga for virkelige mennesker, ikke idealkonstruksjoner . Bevis for at reformen ikke er økonomisk nødvendig, slik regjeringa hevder . Tanker om hvorfor Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti vil ødelegge for arbeidsfolk . Om bløffene til Fremskrittspartiet . Om hvem som virkelig tjener på pensjonsreformen . Om hvorfor privat forsikring er dårlig og folketrygd bra . Om nye AFP, som bare har bokstavene felles med dagens ordning . Om uføretrygda, kvinnene, ungdommen, innvandrerne Og endelig: . Snart tar de den offentlige tjenestepensjonen. Hva må gjøres?

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.