Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Debatt, politikk og samfunn Service?

    Service?

    Service?

    Service? (en liten bok om begrepet vi alle har et forhold til)

    Forfatter Kolofon

    Levering 2-6 dager

    300,- Nå 263,-

    ISBN:

    9788230014769

    Forlag:

    Kolofon

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    178

    Vekt:

    268 gr

    Alder:

    Voksen

    Service?
    Kolofon
    9788230014769

    Forlagets omtale:

    "Service" - vi kjenner alle begrepet. Vi har et forhold til det. Vi har alle trolig en formening om det. Fra hamburgerkiosker til Las Vegas hoteller, via NSB og SAS. Service er noe vi omgis av og omgås med - service som begrep, som leveranse, som verdi. Noen ganger kan det og være fraværende. LES MER Kjedelig er det aldri, morsomt er det ofte, og lærerikt er det alltid. Service er aldri fasit. Service er aldri ja eller nei. Service er alltid individuelt. Sett deg inn i rollen, plasser deg som gjest, tyn begrepet. Service? Tore Berger har siden 1988 jobbet i tertiærnæringens vugge; service- og serveringsbransjen. Fra nattevakt, oppvask, resepsjon, spisesal, bardisk, til mellomledelse. "Som hovmester kan jeg jobbe der hvor alt foregår, i øyeblikket, i selve serviceleveransen.." Velbekomme, en bok om service! LES MINDRE Forlagets omtale "Service" - vi kjenner alle begrepet. Vi har et forhold til det. Vi har alle trolig en formening om det. Fra hamburgerkiosker til Las Vegas hoteller, via NSB og SAS. Service er noe vi omgis av og omgås med - service som begrep, som leveranse, som verdi. Noen ganger kan det og være fraværende. Kjedelig er det aldri, morsomt er det ofte, og lærerikt er det alltid. Service er aldri fasit. Service er aldri ja eller nei. Service er alltid individuelt. Sett deg inn i rollen, plasser deg som gjest, tyn begrepet. Service? Tore Berger har siden 1988 jobbet i tertiærnæringens vugge; service- og serveringsbransjen. Fra nattevakt, oppvask, resepsjon, spisesal, bardisk, til mellomledelse. "Som hovmester kan jeg jobbe der hvor alt foregår, i øyeblikket, i selve serviceleveransen.." Velbekomme, en bok om service!

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.