Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Helse og samliv Kosthold og diett 5:2-diettens kokebok

    5:2-diettens kokebok

    5:2-diettens kokebok

    5:2-diettens kokebok (150 oppskrifter)

    Forfatter Gyldendal

    (Sarah Schenker - Forfatter)

    Gyldendal

    (Lisbeth Kristoffersen - Oversetter)

    Gyldendal

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    299,- Nå 262,-

    ISBN:

    9788205461826

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    223

    Vekt:

    1027 gr

    Alder:

    Voksen

    5:2-diettens kokebok
    Gyldendal
    9788205461826

    Forlagets omtale:

    Den originale 5:2-dietten fra Dr. Michael Mosley. Med mer enn 150 kalorifattige og lekre oppskrifter. 5:2-dietten bygger på at du spiser som du pleier i 5 av ukens 7 dager og at du lever på en sunn og kalorifattig diett de 2 andre dagene i uken. På den måten forbrenner kroppen flere kalorier enn LES MER du tar opp på de to dagene du minimerer kalorier i hver uke. I denne kokeboken er det samlet oppskrifter til de to dagene i uken hvor du skal spise annerledes enn i resten av uken. Legen og BBC-journalisten Michael Mosley er mannen bak 5:2-konseptet, og hans bøker er fenomenale selgere i England, USA og i de fleste europeiske land. Mosley har skrevet introduksjonen til kokeboken og Miriam Spencer sammen med Dr. Sarah Schenker har utviklet oppskriftene. Maten du spiser de to dagene du kutter ned energiinntaket er lekker og full av smak. LES MINDRE Forlagets omtale Den originale 5:2-dietten fra Dr. Michael Mosley. Med mer enn 150 kalorifattige og lekre oppskrifter. 5:2-dietten bygger på at du spiser som du pleier i 5 av ukens 7 dager og at du lever på en sunn og kalorifattig diett de 2 andre dagene i uken. På den måten forbrenner kroppen flere kalorier enn du tar opp på de to dagene du minimerer kalorier i hver uke. I denne kokeboken er det samlet oppskrifter til de to dagene i uken hvor du skal spise annerledes enn i resten av uken. Legen og BBC-journalisten Michael Mosley er mannen bak 5:2-konseptet, og hans bøker er fenomenale selgere i England, USA og i de fleste europeiske land. Mosley har skrevet introduksjonen til kokeboken og Miriam Spencer sammen med Dr. Sarah Schenker har utviklet oppskriftene. Maten du spiser de to dagene du kutter ned energiinntaket er lekker og full av smak.

    Emner: Diett Slanking