Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Helse og samliv Kosthold og diett Diabetesboka

    Diabetesboka

    Diabetesboka

    Diabetesboka (spis riktig og bli frisk)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Hege Hasler Barhaughøgda - Forfatter)

    Cappelen Damm

    (Tove K. Breistein - Illustratør)

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788202427207

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    148

    Vekt:

    570 gr

    Alder:

    Voksen

    Diabetesboka
    Cappelen Damm
    9788202427207

    Forlagets omtale:

    Alt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan spise deg helt frisk eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale LES MER rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter. Fra innholdet: - De ulike diabetestypene: Symptomer, årsak og behandling - Hvordan endre livsstilen trinn for trinn - Frokost, lunsj og middag som holder blodsukkeret friskt og hormonene i balanse - Nydelige sukkerfrie søtsaker - Tips om hva du kan erstatte poteter, ris og pasta med - GI-oversikter - Informasjon om insulinresistens, måling av blodsukker, medisinering og komplikasjoner LES MINDRE Forlagets omtale Alt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan spise deg helt frisk eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter. Fra innholdet: - De ulike diabetestypene: Symptomer, årsak og behandling - Hvordan endre livsstilen trinn for trinn - Frokost, lunsj og middag som holder blodsukkeret friskt og hormonene i balanse - Nydelige sukkerfrie søtsaker - Tips om hva du kan erstatte poteter, ris og pasta med - GI-oversikter - Informasjon om insulinresistens, måling av blodsukker, medisinering og komplikasjoner