Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Happy food

    Happy food

    Happy food

    Happy food (om sammenhengen mellom mat og lykke, om hur mat och lycka hänger ihop)

    Forfatter Gyldendal

    (Henrik Ennart - Forfatter)

    Gyldendal

    (David Loftus - Illustratør)

    Gyldendal

    (Katy Kimbell - Oversetter)

    Gyldendal

    (Lisbeth Kristoffersen - )

    Gyldendal

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788205513440

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    239

    Vekt:

    864 gr

    Alder:

    Voksen

    Happy food
    Gyldendal
    9788205513440

    Forlagets omtale:

    Boken har solgt 45 000 eksemplarer i Sverige, og nå endelig får du den på norsk. Spis deg glad! Har du hørt om den biologiske revolusjonen som vil prege vårt århundre? Den som kan utrydde fryktede sykdommer og kanskje til og med utsette aldringen vår. Ny forskning viser at den nye folkesykdommen LES MER psykiske lidelser er forbundet med vestlig mat og livsstil. Det står dårlig til med våre livsnødvendige tarmbakterier, og da disse er direkte knyttet til hjernen vår, står også vår lykke på spill. Men fortvil ikke: Mye kan du selv påvirke. Det er nemlig bevist at næringsrike og smakfulle råvarer som lukter friskt og herlig, er en del av oppskriften for å bli friskere. Og gladere. Naturen har sin egen logikk, og denne boken viser vei. Ved hjelp av den svenske stjernekokken Niklas Ekstedts enkle glad-mat-oppskrifter og den anerkjente vitenskapsjournalisten Henrik Ennarts mangeårige studier i medisin og psykologi, kan du nå begynne din egen revolusjon, hjemme på ditt eget kjøkken! Boken har solgt nærmere 45 000 eksemplarer i Sverige og er på vei ut i verden. Om forfatterne: Niklas Ekstedt er en svensk stjernekokk, restauranteier og programleder på TV. Henrik Ennart er en av Sveriges fremste vitenskapsjournalister på mat og helse. Han har de siste 15 årene jobbet for Svenska Dagbladet, og bidratt i bøker og Tv-program rundt forskning om mat, helse og alderdom. LES MINDRE Forlagets omtale Boken har solgt 45 000 eksemplarer i Sverige, og nå endelig får du den på norsk. Spis deg glad! Har du hørt om den biologiske revolusjonen som vil prege vårt århundre? Den som kan utrydde fryktede sykdommer og kanskje til og med utsette aldringen vår. Ny forskning viser at den nye folkesykdommen psykiske lidelser er forbundet med vestlig mat og livsstil. Det står dårlig til med våre livsnødvendige tarmbakterier, og da disse er direkte knyttet til hjernen vår, står også vår lykke på spill. Men fortvil ikke: Mye kan du selv påvirke. Det er nemlig bevist at næringsrike og smakfulle råvarer som lukter friskt og herlig, er en del av oppskriften for å bli friskere. Og gladere. Naturen har sin egen logikk, og denne boken viser vei. Ved hjelp av den svenske stjernekokken Niklas Ekstedts enkle glad-mat-oppskrifter og den anerkjente vitenskapsjournalisten Henrik Ennarts mangeårige studier i medisin og psykologi, kan du nå begynne din egen revolusjon, hjemme på ditt eget kjøkken! Boken har solgt nærmere 45 000 eksemplarer i Sverige og er på vei ut i verden. Om forfatterne: Niklas Ekstedt er en svensk stjernekokk, restauranteier og programleder på TV. Henrik Ennart er en av Sveriges fremste vitenskapsjournalister på mat og helse. Han har de siste 15 årene jobbet for Svenska Dagbladet, og bidratt i bøker og Tv-program rundt forskning om mat, helse og alderdom.

    Alternative utgaver

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.