Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Helse og samliv Kjernesunn familie i form

  Kjernesunn familie i form

  Kjernesunn familie i form

  Kjernesunn familie i form (hvordan bli en sprekere og gladere familie, med morsomme øvelser, avkobling og trening hjemme)

  Forfatter Cappelen Damm

  (Morten Mauritson - Forfatter)

  Cappelen Damm

  (Line Thit Klein - Illustratør)

  Cappelen Damm

  (Simon Klein Knudsen - Illustratør)

  Cappelen Damm

  (Kjersti Lunnan Aass - Oversetter)

  Cappelen Damm

  (Anne Lunnan - Oversetter)

  Cappelen Damm

  Levering 2-6 dager

  349,- Nå 305,-

  ISBN:

  9788202333669

  Forlag:

  Cappelen Damm

  Trykkeår:

  2011

  Utgitt:

  2011

  Utgave:

  1

  Sider:

  219

  Vekt:

  766 gr

  Alder:

  Voksen

  Kjernesunn familie i form
  Cappelen Damm
  9788202333669

  Haugenboks omtale:

  Boken handler om trening for hele familien. Forfatterne bruker sin egen familie som eksempel, og forteller om hvordan familien fungerte før og etter de begynte med trening. De deler tips og råd om hvordan man skal komme i gang, hvordan man kan inkludere barna i treningen og hvordan man holder motiva LES MER sjonen oppe. Boken har treningsprogrammer som passer for ulike familier og tidsplaner. Med stikkordregister. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken handler om trening for hele familien. Forfatterne bruker sin egen familie som eksempel, og forteller om hvordan familien fungerte før og etter de begynte med trening. De deler tips og råd om hvordan man skal komme i gang, hvordan man kan inkludere barna i treningen og hvordan man holder motivasjonen oppe. Boken har treningsprogrammer som passer for ulike familier og tidsplaner. Med stikkordregister.

  Forlagets omtale:

  En praktisk guide til hvordan bli en sprekere og gladere familie. Med råd og konkrete tips om motivasjon for både voksen- og barnetrening. Inkl treningsprogrammer for voksne og barn, forslag til aktiviteter, hvordan trene hjemme, i parken, i skogen, i gata. Forlagets omtale En praktisk guide til hvordan bli en sprekere og gladere familie. Med råd og konkrete tips om motivasjon for både voksen- og barnetrening. Inkl treningsprogrammer for voksne og barn, forslag til aktiviteter, hvordan trene hjemme, i parken, i skogen, i gata.

  Emner: Trening Familie