Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Helse og samliv Kosthold og diett Kokeboken uten melk

    Kokeboken uten melk

    Kokeboken uten melk

    Kokeboken uten melk (en praktisk håndbok)

    Forfatter Kolofon

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    329,-

    ISBN:

    9788230003008

    Forlag:

    Kolofon

    Trykkeår:

    2006

    Utgitt:

    2006

    Utgave:

    1

    Sider:

    294

    Vekt:

    615 gr

    Alder:

    Voksen

    Kokeboken uten melk
    Kolofon
    9788230003008

    Haugenboks omtale:

    Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de skal spise ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigproduk LES MER ter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer blant annet nok kalsium. Med oppskriftsregister og litteraturliste. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de skal spise ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer blant annet nok kalsium. Med oppskriftsregister og litteraturliste.

    Forlagets omtale:

    Forekomst av matvareallergi øker, spesielt hos barn, og 2-5% av barn under 3 år har melkeallergi - tåler ikke melkeprotein. Dette er en praktisk håndbok for dem som ikke tåler melkeprodukter, enten de har melkeallergi, laktoseintoleranse, eller begge deler. Boken retter seg mot alle som skal LES MER lage melkefri mat, enten det er til en gjest eller på restauranter, hoteller eller flyturer. Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de blir buden bort/spiser ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan god mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer bla nok kalsium (kalk) og den oppgir linker til ytterligere informasjon. Forfatteren Liv Wiborg Karlsen er utdannet sosionom/cand.polit og pga manglende kompetanse i ernæring, har forfatteren fått hjelp av en av Gildes egne ernæringsfysiologer. Forfatteren kan kontaktes på tussilago.liv@c2i.net LES MINDRE Forlagets omtale Forekomst av matvareallergi øker, spesielt hos barn, og 2-5% av barn under 3 år har melkeallergi - tåler ikke melkeprotein. Dette er en praktisk håndbok for dem som ikke tåler melkeprodukter, enten de har melkeallergi, laktoseintoleranse, eller begge deler. Boken retter seg mot alle som skal lage melkefri mat, enten det er til en gjest eller på restauranter, hoteller eller flyturer. Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de blir buden bort/spiser ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan god mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer bla nok kalsium (kalk) og den oppgir linker til ytterligere informasjon. Forfatteren Liv Wiborg Karlsen er utdannet sosionom/cand.polit og pga manglende kompetanse i ernæring, har forfatteren fått hjelp av en av Gildes egne ernæringsfysiologer. Forfatteren kan kontaktes på tussilago.liv@c2i.net