Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Helse og samliv Kosthold og diett Matregler

    Matregler

    Matregler

    Matregler (håndbok for deg som spiser, an eaters manual)

    Forfatter Flux

    (Sabrina Bowers - Illustratør)

    Flux

    (Eirik Wixøe Svela - Oversetter)

    Flux

    Levering 2-6 dager

    169,- Nå 148,-

    ISBN:

    9788292773604

    Forlag:

    Flux

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    167

    Vekt:

    330 gr

    Alder:

    Voksen

    Matregler
    Flux
    9788292773604

    Forlagets omtale:

    Aldri har vi fått flere råd fra eksperter om hva vi bør spise. Hva kan vi stole på? Michael Pollan koker det ned til syv ord: Spis mat. Ikke for mye. Mest grønt. På denne bakgrunnen gir boken 64 korte og lettfattelige råd for sunn spising. Rådene er kokt sammen fra vitenskap, sunn fornuft og LES MER bestemødre over hele verden. Resultatet er lettlest, morsomt og opplysende. Følger du forfatterens råd kan du både hygge deg med maten og legge flere smakfulle år til ditt liv. Michael Pollan er journalist og professor i journalistikk ved University of California at Berkeley. Han har skrevet flere bøker om mat og kosthold. Hans innsiktsfulle artikler er lenge blitt publisert i The New York Times Magazine. Forord av Yngve Ekern, matkommentator og journalist i Aftenposten. LES MINDRE Forlagets omtale Aldri har vi fått flere råd fra eksperter om hva vi bør spise. Hva kan vi stole på? Michael Pollan koker det ned til syv ord: Spis mat. Ikke for mye. Mest grønt. På denne bakgrunnen gir boken 64 korte og lettfattelige råd for sunn spising. Rådene er kokt sammen fra vitenskap, sunn fornuft og bestemødre over hele verden. Resultatet er lettlest, morsomt og opplysende. Følger du forfatterens råd kan du både hygge deg med maten og legge flere smakfulle år til ditt liv. Michael Pollan er journalist og professor i journalistikk ved University of California at Berkeley. Han har skrevet flere bøker om mat og kosthold. Hans innsiktsfulle artikler er lenge blitt publisert i The New York Times Magazine. Forord av Yngve Ekern, matkommentator og journalist i Aftenposten.

    Emner: Ernæring