Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Helse og samliv Kosthold og diett Smartkarbo - ikke ett fett

    Smartkarbo - ikke ett fett

    Smartkarbo - ikke ett fett

    Smartkarbo - ikke ett fett (sannheten om sukker, fett og kolesterol)

    Forfatter Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788202369484

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    250

    Vekt:

    569 gr

    Alder:

    Voksen

    Smartkarbo - ikke ett fett
    Cappelen Damm
    9788202369484

    Forlagets omtale:

    Lavkarbo: Hvor lite er bra? Er smør sunnere enn margarin? Er rødt kjøtt uheldig? Er det sant at høyt kolesterol er skadelig? Fører mye fett til hjertesykdom? Hvilket kosthold kan dokumentert love økt livslengde, mindre hjertesykdom, kreft, kroniske betennelser og LES MER diabetes - OG sikre en sunn vekt samtidig? Svaret på alt dette og mye mer finner du i boken. Dr. Fedon Lindberg har gjennomgått ny forskning om lavkarbo og presenterer oppdatert vitenskapelig dokumentasjon når det gjelder både positive og negative effekter av å redusere karbohydratene i kosten, samt betydningen av å erstatte karbohydrat med matvarer som forebygger sykdom over tid. På en balansert måte kommenterer han populære lavkarbodietter med fokus på mulige langtidseffekter på helsen, ikke bare kortvarig på kroppsvekten. Kan man for eksempel risikere å bli slankere, men sykere om 10-20 år? Oppskriftene bak i boken hjelper deg som er nybegynner i gang med ditt nye kosthold, som bidrar til at du får bedre helse og et lengre liv. LES MINDRE Forlagets omtale Lavkarbo: Hvor lite er bra? Er smør sunnere enn margarin? Er rødt kjøtt uheldig? Er det sant at høyt kolesterol er skadelig? Fører mye fett til hjertesykdom? Hvilket kosthold kan dokumentert love økt livslengde, mindre hjertesykdom, kreft, kroniske betennelser og diabetes - OG sikre en sunn vekt samtidig? Svaret på alt dette og mye mer finner du i boken. Dr. Fedon Lindberg har gjennomgått ny forskning om lavkarbo og presenterer oppdatert vitenskapelig dokumentasjon når det gjelder både positive og negative effekter av å redusere karbohydratene i kosten, samt betydningen av å erstatte karbohydrat med matvarer som forebygger sykdom over tid. På en balansert måte kommenterer han populære lavkarbodietter med fokus på mulige langtidseffekter på helsen, ikke bare kortvarig på kroppsvekten. Kan man for eksempel risikere å bli slankere, men sykere om 10-20 år? Oppskriftene bak i boken hjelper deg som er nybegynner i gang med ditt nye kosthold, som bidrar til at du får bedre helse og et lengre liv.

    Emner: Lavkarbo