Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Supervitaminet

    Supervitaminet

    Supervitaminet (en helsehåndbok)

    Forfatter Prego Mobile

    Forventes i salg 10.10.2020

    129,- Nå 113,-

    ISBN:

    9788284300016

    Forlag:

    Prego Mobile

    Trykkeår:

    2020

    Utgitt:

    2020

    Utgave:

    1

    Alder:

    Voksen

    Supervitaminet
    Prego Mobile
    9788284300016

    Forlagets omtale:

    Forfatteren har i denne boken sett på hvordan moderne matvareproduksjon og ubalansert kosthold kan settes i sammenheng med flere forskjellige sykdommer. Gjennom intervjuer med fem forskere på dette spennende feltet belyses interessante funn og forskningsresulater. Forskere over hele verden er LES MER allikevel enige om at dette vitaminets fulle potensiele ennå ikke er oppdaget. Vitamin K2 er et fettløselig vitamin som støtter flere esensielle biologiske og fysiologiske prosesser i kroppen. Anerkjente studier og undersøkelser viser at vitamin K2 kan hjelpe mot beinskjørhet, hjerte- og karsykdom, nyresykdom, revmatiske sykdommer, diabetes 2, kreft, og nevrologiske sykdommer. Studier viser at vitamin K2 har evne til å "skru på" spesielt to livsviktige proteiner i kroppen; Matrix Gla-protein (MGP) og osteokalsin. Når disse proteinene aktiveres blir mange typer kroppsvev påvirket, blant annet bløtvev i hjerne, lever, nyrer og tarm - i tillegg til bindevev og beinvev i hele kroppen. Helt nypubliserte studier kobler alvorlige sykdomstilfeller med covid-19 til pasienters lave nivåer av vitamin K2 , og antyder en sammenheng knyttet til nedbryting av bindevev. Det er vanskelig å få i seg nok vitamin K2 gjennom kostholdet. Matvarer som er rike på vitamin K2 er fermentert og modnet mat som surkål, kimchi, yoghurt, rakfisk og gammelost. Vitaminet dannes også av bakterier i tarmen, men i veldig små mengder. Forfatterens ønske er å gi leseren ny og nyttig informasjon - og at videre forskning på dette spennende feltet vil bidra til mye god folkehelse! LES MINDRE Forlagets omtale Forfatteren har i denne boken sett på hvordan moderne matvareproduksjon og ubalansert kosthold kan settes i sammenheng med flere forskjellige sykdommer. Gjennom intervjuer med fem forskere på dette spennende feltet belyses interessante funn og forskningsresulater. Forskere over hele verden er allikevel enige om at dette vitaminets fulle potensiele ennå ikke er oppdaget. Vitamin K2 er et fettløselig vitamin som støtter flere esensielle biologiske og fysiologiske prosesser i kroppen. Anerkjente studier og undersøkelser viser at vitamin K2 kan hjelpe mot beinskjørhet, hjerte- og karsykdom, nyresykdom, revmatiske sykdommer, diabetes 2, kreft, og nevrologiske sykdommer. Studier viser at vitamin K2 har evne til å "skru på" spesielt to livsviktige proteiner i kroppen; Matrix Gla-protein (MGP) og osteokalsin. Når disse proteinene aktiveres blir mange typer kroppsvev påvirket, blant annet bløtvev i hjerne, lever, nyrer og tarm - i tillegg til bindevev og beinvev i hele kroppen. Helt nypubliserte studier kobler alvorlige sykdomstilfeller med covid-19 til pasienters lave nivåer av vitamin K2 , og antyder en sammenheng knyttet til nedbryting av bindevev. Det er vanskelig å få i seg nok vitamin K2 gjennom kostholdet. Matvarer som er rike på vitamin K2 er fermentert og modnet mat som surkål, kimchi, yoghurt, rakfisk og gammelost. Vitaminet dannes også av bakterier i tarmen, men i veldig små mengder. Forfatterens ønske er å gi leseren ny og nyttig informasjon - og at videre forskning på dette spennende feltet vil bidra til mye god folkehelse!

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.