Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Helse og samliv Kosthold og diett Tid med maten

    Tid med maten

    Tid med maten

    Tid med maten (nyt mer, oppnå mer ro, hold vekten, mindful eating)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Giorgos Drakopoulos - Illustratør)

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202424190

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    254

    Vekt:

    914 gr

    Alder:

    Voksen

    Tid med maten
    Cappelen Damm
    9788202424190

    Forlagets omtale:

    I denne lekre matboka gir Fedon A. Lindberg deg en enkel, deilig, middelhavsinspirert og velbalansert tilnærming til mat som vil revolusjonere måten du tenker måltider på. Det handler om mindfulness. Å være oppmerksomt til stede, konsentrere deg om det du spiser og nyte matens rike smaker. Han LES MER forklarer enkle stressdempende teknikker og hvorfor dette helhetlige synet på mat og måltider gir bedre fordøyelse og helse og bidrar til at slankekurer blir uaktuelt for alltid. På en mesterlig måte kombinerer han sunnhet og nytelse gjennom 80 helt nye oppskrifter til familiehygge og vennelag. De nydelige rettene er basert på enkle, rene råvarer og designet for å holde deg sunnere, biologisk yngre og naturlig slank. De nydelige bildene i boken er tatt av Studio Dreyer Hensley og den greske fotografen som selv har et stort hjerte for den unike middelhavskosten, Giorgios Drakopoulos. Mange av oppskriftene er gluten- og melkefri. Du får også oppskrifter på herlige vegetariske retter. Nyt og lev! LES MINDRE Forlagets omtale I denne lekre matboka gir Fedon A. Lindberg deg en enkel, deilig, middelhavsinspirert og velbalansert tilnærming til mat som vil revolusjonere måten du tenker måltider på. Det handler om mindfulness. Å være oppmerksomt til stede, konsentrere deg om det du spiser og nyte matens rike smaker. Han forklarer enkle stressdempende teknikker og hvorfor dette helhetlige synet på mat og måltider gir bedre fordøyelse og helse og bidrar til at slankekurer blir uaktuelt for alltid. På en mesterlig måte kombinerer han sunnhet og nytelse gjennom 80 helt nye oppskrifter til familiehygge og vennelag. De nydelige rettene er basert på enkle, rene råvarer og designet for å holde deg sunnere, biologisk yngre og naturlig slank. De nydelige bildene i boken er tatt av Studio Dreyer Hensley og den greske fotografen som selv har et stort hjerte for den unike middelhavskosten, Giorgios Drakopoulos. Mange av oppskriftene er gluten- og melkefri. Du får også oppskrifter på herlige vegetariske retter. Nyt og lev!