Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Hobby og Fritid Geriljabroderi

  Geriljabroderi

  Geriljabroderi

  Geriljabroderi (den sanne beretningen om en folkebevegelse av kvinner og menn som grep til nålen som sitt våpen i kampen for å utbrodere sannheten om sine liv og for å redde broderikunsten fra dydens tyranni)

  Levering 2-6 dager

  298,- Nå 261,-

  ISBN:

  9788292863145

  Forlag:

  Magikon forl.

  Trykkeår:

  2010

  Utgitt:

  2010

  Utgave:

  1

  Sider:

  118

  Vekt:

  488 gr

  Alder:

  Voksen

  Geriljabroderi
  Magikon forl.
  9788292863145

  Haugenboks omtale:

  Boken handler om geriljabroderi, hvor visdomsordene og sitatene man ofte finner i tradisjonelle broderier er byttet ut med et mer eller mindre provoserende budskap. Haugenboks omtale Boken handler om geriljabroderi, hvor visdomsordene og sitatene man ofte finner i tradisjonelle broderier er byttet ut med et mer eller mindre provoserende budskap.

  Forlagets omtale:

  Geriljabroderi-aksjonen startet med en liten Facebook-gruppe som ble opprettet i 2008. To år seinere har gruppen over 15000 medlemmer, og prosjektet har resultert i en rekke utstillinger over hele landet. Aksjonen har frigjort broderiet fra det nusselige og trygge, og åpnet for frisk humor og LES MER personlige budskap. Boka inneholder bakgrunnshistorien og deltagerhistorier, samt tekster om broderiet som kulturelt fenomen. Og ikke minst er den gjennomillustrert med om lag 280 fargebilder. Blant artikkelforfatterne finner vi designer Kjell Nordström (Baron von Bulldog), konservator Kari-Anne Pedersen (Norsk Folkemuseum), kunsthistoriker Jorunn Veiteberg (professor ved KHIB) og Christer Dynna (redaktør i tidsskriftet Kunsthåndverk). Dette er den eneste, offisielle boka om Geriljabroderi-prosjektet. LES MINDRE Forlagets omtale Geriljabroderi-aksjonen startet med en liten Facebook-gruppe som ble opprettet i 2008. To år seinere har gruppen over 15000 medlemmer, og prosjektet har resultert i en rekke utstillinger over hele landet. Aksjonen har frigjort broderiet fra det nusselige og trygge, og åpnet for frisk humor og personlige budskap. Boka inneholder bakgrunnshistorien og deltagerhistorier, samt tekster om broderiet som kulturelt fenomen. Og ikke minst er den gjennomillustrert med om lag 280 fargebilder. Blant artikkelforfatterne finner vi designer Kjell Nordström (Baron von Bulldog), konservator Kari-Anne Pedersen (Norsk Folkemuseum), kunsthistoriker Jorunn Veiteberg (professor ved KHIB) og Christer Dynna (redaktør i tidsskriftet Kunsthåndverk). Dette er den eneste, offisielle boka om Geriljabroderi-prosjektet.

  Emner: Broderi