Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Debatt, politikk og samfunn Dannelse

  Dannelse

  Dannelse

  Dannelse (tenkning, modning, refleksjon, nordiske perspektiver på allmenndannelsens nødvendighet i høyere utdanning og forskning)

  Levering 2-6 dager

  449,-

  ISBN:

  9788282650274

  Forlag:

  Dreyers forl.

  Trykkeår:

  2014

  Utgitt:

  2011

  Utgave:

  1

  Sider:

  840

  Vekt:

  1198 gr

  Alder:

  Voksen

  Språk:

  Bokmål og Svensk

  Dannelse
  Dreyers forl.
  9788282650274

  Haugenboks omtale:

  Tema for denne boka er akademisk allmenndannelse og modning, og universitetets rollle i å skape en kunnskapsfundert demokratisk kultur. Bidragsyterne debatterer hvordan man kan kombinere det beste fra de siste utdanningsreformene med en ny gjennomtenkning av hva høyere utdanning i Norge bør være. Me LES MER d bidrag av blant andre Karsten Alnæs, Kristin Clemet, Thomas Hylland Eriksen og Lars Gule. Har litteraturlister. LES MINDRE Haugenboks omtale Tema for denne boka er akademisk allmenndannelse og modning, og universitetets rollle i å skape en kunnskapsfundert demokratisk kultur. Bidragsyterne debatterer hvordan man kan kombinere det beste fra de siste utdanningsreformene med en ny gjennomtenkning av hva høyere utdanning i Norge bør være. Med bidrag av blant andre Karsten Alnæs, Kristin Clemet, Thomas Hylland Eriksen og Lars Gule. Har litteraturlister.

  Forlagets omtale:

  Nordiske perspektiver på allmenndannelsens betydning i høyere utdanning. Gir begrepet dannelse eller mer presist intellektuell allmenndannelse og modning mening i dagens virkelighet? Bør vi gi dannelsesbegrepet en renessanse? Bidragsyterne i boka er invitert med tanke på å belyse et sammensatt tema LES MER fra mange faglige synsvinkler. I Dannelse debatteres det hvordan man kan kombinere det beste i de siste års utdanningsreformer med en fornyet gjennomtenkning av hva høyere utdanning i Norge burde være. Inneholder artikler fra de fleste akademiske fag og flere profesjoner. LES MINDRE Forlagets omtale Nordiske perspektiver på allmenndannelsens betydning i høyere utdanning. Gir begrepet dannelse eller mer presist intellektuell allmenndannelse og modning mening i dagens virkelighet? Bør vi gi dannelsesbegrepet en renessanse? Bidragsyterne i boka er invitert med tanke på å belyse et sammensatt tema fra mange faglige synsvinkler. I Dannelse debatteres det hvordan man kan kombinere det beste i de siste års utdanningsreformer med en fornyet gjennomtenkning av hva høyere utdanning i Norge burde være. Inneholder artikler fra de fleste akademiske fag og flere profesjoner.

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.