Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fakta Debatt, politikk og samfunn Dobbeltspill

Dobbeltspill

Dobbeltspill

Dobbeltspill (sviket mot fredsprosessen, palestinske myndigheters manglende anerkjennelse av Israel, hat-propaganda og oppfordring til voldsbruk fra fredsforhandlingene i 2010 til utgangen av april 2011)

Forfatter MIFF forl.

(Nan Jacques Zilberdik - Forfatter)

MIFF forl.

(Morten Fjell Rasmussen - Oversetter)

MIFF forl.

( - Utgiver)

MIFF forl.

Levering 2-12 dager

149,-

ISBN:

9788299779715

Forlag:

MIFF forl.

Trykkeår:

2012

Utgitt:

2012

Utgave:

1

Sider:

320

Alder:

Voksen

Serie:

MIFFs bokserie (nr. 1)

Dobbeltspill
MIFF forl.
9788299779715

Haugenboks omtale:

Forfatterne av boka er grunnlegger av og analytiker ved organisasjonen Palestinian Media Watch. De tar for seg palestinske myndigheters forsikringer til verdenssamfunnet om sitt ønske om en tostatsløsning og varig fred med Israel, og gir eksempler på at de formidler det motsatte til sin egen befolkn LES MER ing. LES MINDRE Haugenboks omtale Forfatterne av boka er grunnlegger av og analytiker ved organisasjonen Palestinian Media Watch. De tar for seg palestinske myndigheters forsikringer til verdenssamfunnet om sitt ønske om en tostatsløsning og varig fred med Israel, og gir eksempler på at de formidler det motsatte til sin egen befolkning.

Forlagets omtale:

Denne boken setter søkelyset på et dobbeltspill som har pågått i en årrekke: Mens palestinske myndigheter har forsikret verdenssamfunnet om at de går inn for varig fred basert på en tostatsløsning, forteller de noe helt annet til sin egen befolkning. Utad gir de inntrykk av at de tar avstand fra LES MER terror og hat-indoktrinering, men mange eksempler beviser det motsatte. Henvendt til sine egne presiserer Fatah at hele Israel er en del av Palestina som skal frigjøres. Folket oppmuntres til å bruke terror for å nå dette målet, men terrorister får også klar beskjed om å være nøye med valg av tidspunkt. De hundrevis av eksemplene i boken er hentet fra såkalte "moderate" Fatah- og PA-kilder, ikke fra Hamas. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boken setter søkelyset på et dobbeltspill som har pågått i en årrekke: Mens palestinske myndigheter har forsikret verdenssamfunnet om at de går inn for varig fred basert på en tostatsløsning, forteller de noe helt annet til sin egen befolkning. Utad gir de inntrykk av at de tar avstand fra terror og hat-indoktrinering, men mange eksempler beviser det motsatte. Henvendt til sine egne presiserer Fatah at hele Israel er en del av Palestina som skal frigjøres. Folket oppmuntres til å bruke terror for å nå dette målet, men terrorister får også klar beskjed om å være nøye med valg av tidspunkt. De hundrevis av eksemplene i boken er hentet fra såkalte "moderate" Fatah- og PA-kilder, ikke fra Hamas.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.