Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Debatt, politikk og samfunn Dobbeltspill

  Dobbeltspill

  Dobbeltspill

  Dobbeltspill (sviket mot fredsprosessen, palestinske myndigheters manglende anerkjennelse av Israel, hat-propaganda og oppfordring til voldsbruk fra fredsforhandlingene i 2010 til utgangen av april 2011)

  Forfatter MIFF forl.

  (Nan Jacques Zilberdik - Forfatter)

  MIFF forl.

  (Morten Fjell Rasmussen - Oversetter)

  MIFF forl.

  ( - Utgiver)

  MIFF forl.

  Levering 2-12 dager

  149,- Nå 130,-

  ISBN:

  9788299779715

  Forlag:

  MIFF forl.

  Trykkeår:

  2012

  Utgitt:

  2012

  Utgave:

  1

  Sider:

  320

  Alder:

  Voksen

  Serie:

  MIFFs bokserie (nr. 1)

  Dobbeltspill
  MIFF forl.
  9788299779715

  Haugenboks omtale:

  Forfatterne av boka er grunnlegger av og analytiker ved organisasjonen Palestinian Media Watch. De tar for seg palestinske myndigheters forsikringer til verdenssamfunnet om sitt ønske om en tostatsløsning og varig fred med Israel, og gir eksempler på at de formidler det motsatte til sin egen befolkn LES MER ing. LES MINDRE Haugenboks omtale Forfatterne av boka er grunnlegger av og analytiker ved organisasjonen Palestinian Media Watch. De tar for seg palestinske myndigheters forsikringer til verdenssamfunnet om sitt ønske om en tostatsløsning og varig fred med Israel, og gir eksempler på at de formidler det motsatte til sin egen befolkning.

  Forlagets omtale:

  Denne boken setter søkelyset på et dobbeltspill som har pågått i en årrekke: Mens palestinske myndigheter har forsikret verdenssamfunnet om at de går inn for varig fred basert på en tostatsløsning, forteller de noe helt annet til sin egen befolkning. Utad gir de inntrykk av at de tar avstand fra LES MER terror og hat-indoktrinering, men mange eksempler beviser det motsatte. Henvendt til sine egne presiserer Fatah at hele Israel er en del av Palestina som skal frigjøres. Folket oppmuntres til å bruke terror for å nå dette målet, men terrorister får også klar beskjed om å være nøye med valg av tidspunkt. De hundrevis av eksemplene i boken er hentet fra såkalte "moderate" Fatah- og PA-kilder, ikke fra Hamas. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boken setter søkelyset på et dobbeltspill som har pågått i en årrekke: Mens palestinske myndigheter har forsikret verdenssamfunnet om at de går inn for varig fred basert på en tostatsløsning, forteller de noe helt annet til sin egen befolkning. Utad gir de inntrykk av at de tar avstand fra terror og hat-indoktrinering, men mange eksempler beviser det motsatte. Henvendt til sine egne presiserer Fatah at hele Israel er en del av Palestina som skal frigjøres. Folket oppmuntres til å bruke terror for å nå dette målet, men terrorister får også klar beskjed om å være nøye med valg av tidspunkt. De hundrevis av eksemplene i boken er hentet fra såkalte "moderate" Fatah- og PA-kilder, ikke fra Hamas.