Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Debatt, politikk og samfunn Du kan forandre

  Du kan forandre

  Du kan forandre

  Du kan forandre (en håndbok i hvordan man setter slaver fri og forandrer verden, your guide to freeing slaves and changing the world)

  Forfatter Norsk bokforl.

  (Magnhild K. Harral - Oversetter)

  Norsk bokforl.

  Levering 2-12 dager

  168,-

  ISBN:

  9788270073474

  Forlag:

  Norsk bokforl.

  Trykkeår:

  2009

  Utgitt:

  2009

  Utgave:

  1

  Sider:

  157

  Alder:

  Voksen

  Du kan forandre
  Norsk bokforl.
  9788270073474

  Haugenboks omtale:

  Forfatteren av denne boken forsøker å gjøre slutt på slavehandelen. I denne boken forteller han om hva som er nødvendig for å være med på å forandre verden. Haugenboks omtale Forfatteren av denne boken forsøker å gjøre slutt på slavehandelen. I denne boken forteller han om hva som er nødvendig for å være med på å forandre verden.

  Forlagets omtale:

  Du kan forandre En håndbok i hvordan man setter slaver fri og forandrer verden. Zach Hunter er ingen vanlig tenåring. Han forsøker å gjøre slutt på slavehandelen rundt om i verden. Folk flest tror at slavehandelen tok slutt for lenge siden, men sånn er det dessverre ikke. Det er flere mennesker som LES MER lever i slaveri i dag enn noen gang før. Derfor jobber Zach for å få slutt på all slavehandel og frigjøre alle de barn, unge og voksne som blir holdt fanget i et slaveforhold. I denne boka forteller Zach om hva som er nødvendig for å være med å forandre verden. LES MINDRE Forlagets omtale Du kan forandre En håndbok i hvordan man setter slaver fri og forandrer verden. Zach Hunter er ingen vanlig tenåring. Han forsøker å gjøre slutt på slavehandelen rundt om i verden. Folk flest tror at slavehandelen tok slutt for lenge siden, men sånn er det dessverre ikke. Det er flere mennesker som lever i slaveri i dag enn noen gang før. Derfor jobber Zach for å få slutt på all slavehandel og frigjøre alle de barn, unge og voksne som blir holdt fanget i et slaveforhold. I denne boka forteller Zach om hva som er nødvendig for å være med å forandre verden.

  Emner: Slaveri