Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fakta Fjordheimen

Fjordheimen

Fjordheimen

Fjordheimen (ei reise i vår nære fortid - frå fjellheimen i aust, til indre Storfjord med Geirangerfjorden (Verdsarvfjorden), Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden)

Forfatter Timbjørgane

Levering 2-12 dager

349,-

ISBN:

9788299408332

Forlag:

Timbjørgane

Trykkeår:

2011

Utgitt:

2011

Utgave:

1

Sider:

192

Alder:

Voksen

Serie:

Fjorden og Fjordfolket

Fjordheimen
Timbjørgane
9788299408332

Haugenboks omtale:

I den tredje boka om Fjordfolket blir vi blant annet tatt med til Skjåk, Geirangerfjorden, Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden. Vi får kunnskap om ferdsel og varehandel i gammel tid, vegbyggingskunst, og vi får ta del i menneskenes kamp mot naturkreftene. Har litteraturliste. Haugenboks omtale I den tredje boka om Fjordfolket blir vi blant annet tatt med til Skjåk, Geirangerfjorden, Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden. Vi får kunnskap om ferdsel og varehandel i gammel tid, vegbyggingskunst, og vi får ta del i menneskenes kamp mot naturkreftene. Har litteraturliste.

Forlagets omtale:

Boka 'Fjordheimen' er bok 3 i trilogien om 'Fjordfolket'. Tidligere utgitt 'Fjorden, fjellet og folket' (1996) og 'Fjordfolket' (2004), begge solgt i 7000 eksemplarer. 'Fjordheimen' er som dei førre ei kulturhistorisk bok og er ei reise i vår nære fortid, frå fjellheimen i aust mot Oppland, til LES MER indre Storfjord med Geirangerfjorden (Verdsarvfjorden), Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden. Boka har 30 kapittel og 380 bilete og gode kart som illustrerer lesestoffet! Den nye boka 'Fjordheimen' tek lesaren med til grannane i Skjåk på dramatisk reinsjakt (reinskrigen i 1921). Vi følgjer den gamle kløvstien over Geirangerfjellet, får kunnskap om samkvem, samferdsel og handel i gammal tid, vegbyggingskunst, og så til Geirangerfjorden og Storfjorden til menneska der og deira kamp i eit tilvære som kunne vere nådelaust. Lesaren får ta del i dette og vil sjølv få impulsar til å dra på oppdagingsreise og finne ut meir om våre nære fortid. LES MINDRE Forlagets omtale Boka 'Fjordheimen' er bok 3 i trilogien om 'Fjordfolket'. Tidligere utgitt 'Fjorden, fjellet og folket' (1996) og 'Fjordfolket' (2004), begge solgt i 7000 eksemplarer. 'Fjordheimen' er som dei førre ei kulturhistorisk bok og er ei reise i vår nære fortid, frå fjellheimen i aust mot Oppland, til indre Storfjord med Geirangerfjorden (Verdsarvfjorden), Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden. Boka har 30 kapittel og 380 bilete og gode kart som illustrerer lesestoffet! Den nye boka 'Fjordheimen' tek lesaren med til grannane i Skjåk på dramatisk reinsjakt (reinskrigen i 1921). Vi følgjer den gamle kløvstien over Geirangerfjellet, får kunnskap om samkvem, samferdsel og handel i gammal tid, vegbyggingskunst, og så til Geirangerfjorden og Storfjorden til menneska der og deira kamp i eit tilvære som kunne vere nådelaust. Lesaren får ta del i dette og vil sjølv få impulsar til å dra på oppdagingsreise og finne ut meir om våre nære fortid.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.