Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Fjordheimen

  Fjordheimen

  Fjordheimen

  Fjordheimen (ei reise i vår nære fortid - frå fjellheimen i aust, til indre Storfjord med Geirangerfjorden (Verdsarvfjorden), Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden)

  Forfatter Timbjørgane

  Levering 2-12 dager

  349,-

  ISBN:

  9788299408332

  Forlag:

  Timbjørgane

  Trykkeår:

  2011

  Utgitt:

  2011

  Utgave:

  1

  Sider:

  192

  Alder:

  Voksen

  Serie:

  Fjorden og Fjordfolket

  Fjordheimen
  Timbjørgane
  9788299408332

  Haugenboks omtale:

  I den tredje boka om Fjordfolket blir vi blant annet tatt med til Skjåk, Geirangerfjorden, Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden. Vi får kunnskap om ferdsel og varehandel i gammel tid, vegbyggingskunst, og vi får ta del i menneskenes kamp mot naturkreftene. Har litteraturliste. Haugenboks omtale I den tredje boka om Fjordfolket blir vi blant annet tatt med til Skjåk, Geirangerfjorden, Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden. Vi får kunnskap om ferdsel og varehandel i gammel tid, vegbyggingskunst, og vi får ta del i menneskenes kamp mot naturkreftene. Har litteraturliste.

  Forlagets omtale:

  Boka 'Fjordheimen' er bok 3 i trilogien om 'Fjordfolket'. Tidligere utgitt 'Fjorden, fjellet og folket' (1996) og 'Fjordfolket' (2004), begge solgt i 7000 eksemplarer. 'Fjordheimen' er som dei førre ei kulturhistorisk bok og er ei reise i vår nære fortid, frå fjellheimen i aust mot Oppland, til LES MER indre Storfjord med Geirangerfjorden (Verdsarvfjorden), Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden. Boka har 30 kapittel og 380 bilete og gode kart som illustrerer lesestoffet! Den nye boka 'Fjordheimen' tek lesaren med til grannane i Skjåk på dramatisk reinsjakt (reinskrigen i 1921). Vi følgjer den gamle kløvstien over Geirangerfjellet, får kunnskap om samkvem, samferdsel og handel i gammal tid, vegbyggingskunst, og så til Geirangerfjorden og Storfjorden til menneska der og deira kamp i eit tilvære som kunne vere nådelaust. Lesaren får ta del i dette og vil sjølv få impulsar til å dra på oppdagingsreise og finne ut meir om våre nære fortid. LES MINDRE Forlagets omtale Boka 'Fjordheimen' er bok 3 i trilogien om 'Fjordfolket'. Tidligere utgitt 'Fjorden, fjellet og folket' (1996) og 'Fjordfolket' (2004), begge solgt i 7000 eksemplarer. 'Fjordheimen' er som dei førre ei kulturhistorisk bok og er ei reise i vår nære fortid, frå fjellheimen i aust mot Oppland, til indre Storfjord med Geirangerfjorden (Verdsarvfjorden), Sunnylvsfjorden og Norddalsfjorden. Boka har 30 kapittel og 380 bilete og gode kart som illustrerer lesestoffet! Den nye boka 'Fjordheimen' tek lesaren med til grannane i Skjåk på dramatisk reinsjakt (reinskrigen i 1921). Vi følgjer den gamle kløvstien over Geirangerfjellet, får kunnskap om samkvem, samferdsel og handel i gammal tid, vegbyggingskunst, og så til Geirangerfjorden og Storfjorden til menneska der og deira kamp i eit tilvære som kunne vere nådelaust. Lesaren får ta del i dette og vil sjølv få impulsar til å dra på oppdagingsreise og finne ut meir om våre nære fortid.

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.