Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hell's Angels

Hell's Angels

Hell's Angels

Hell's Angels (den ville og voldsomme historien om de lovløse motorsykkelgjengene, the strange and terrible saga of the outlaw motorcycle gangs)

Forfatter Pax

(Christian Rugstad - Oversetter)

Pax

Levering 2-6 dager

349,-

ISBN:

9788253033822

Forlag:

Pax

Trykkeår:

2011

Utgitt:

2011

Utgave:

1

Sider:

319

Vekt:

444 gr

Alder:

Voksen

Hell's Angels
Pax
9788253033822

Haugenboks omtale:

Etter å ha tilbrakt over 1 år sammen med Hell's Angels i California, forteller forfatteren her om deres brutale liv, kodeks og rutiner. Helt til det får en brå slutt. Haugenboks omtale Etter å ha tilbrakt over 1 år sammen med Hell's Angels i California, forteller forfatteren her om deres brutale liv, kodeks og rutiner. Helt til det får en brå slutt.

Forlagets omtale:

Det hele begynner i 1965, da redaktøren i The Nation ber Thompson skrive en artikkel om motorsykkelgjengen Hell's Angels. Thompson får raskt tilbud om å utvide artikkelen til en bok, og bestemmer seg for å følge Hell's Angels i et år. Som sagt, så gjort. I løpet av dette året får Thompson et unikt LES MER innblikk i gjengens brutale liv, kodeks og rutiner - helt til det hele får en brå slutt da en slengbemerkning fra Thompson fører til at han blir mishandlet av en rekke gjengmedlemmer. Hunter S. Thompson (1937-2005) var en amerikansk journalist og forfatter. Han ble kjent for sin pulserende fortellerstil. LES MINDRE Forlagets omtale Det hele begynner i 1965, da redaktøren i The Nation ber Thompson skrive en artikkel om motorsykkelgjengen Hell's Angels. Thompson får raskt tilbud om å utvide artikkelen til en bok, og bestemmer seg for å følge Hell's Angels i et år. Som sagt, så gjort. I løpet av dette året får Thompson et unikt innblikk i gjengens brutale liv, kodeks og rutiner - helt til det hele får en brå slutt da en slengbemerkning fra Thompson fører til at han blir mishandlet av en rekke gjengmedlemmer. Hunter S. Thompson (1937-2005) var en amerikansk journalist og forfatter. Han ble kjent for sin pulserende fortellerstil.

Alternative utgaver

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.