Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Hell's Angels

  Hell's Angels

  Hell's Angels

  Hell's Angels (den ville og voldsomme historien om de lovløse motorsykkelgjengene, the strange and terrible saga of the outlaw motorcycle gangs)

  Forfatter Pax

  (Christian Rugstad - Oversetter)

  Pax

  Levering 2-6 dager

  349,- Nå 305,-

  ISBN:

  9788253033822

  Forlag:

  Pax

  Trykkeår:

  2011

  Utgitt:

  2011

  Utgave:

  1

  Sider:

  319

  Vekt:

  444 gr

  Alder:

  Voksen

  Hell's Angels
  Pax
  9788253033822

  Haugenboks omtale:

  Etter å ha tilbrakt over 1 år sammen med Hell's Angels i California, forteller forfatteren her om deres brutale liv, kodeks og rutiner. Helt til det får en brå slutt. Haugenboks omtale Etter å ha tilbrakt over 1 år sammen med Hell's Angels i California, forteller forfatteren her om deres brutale liv, kodeks og rutiner. Helt til det får en brå slutt.

  Forlagets omtale:

  Det hele begynner i 1965, da redaktøren i The Nation ber Thompson skrive en artikkel om motorsykkelgjengen Hell's Angels. Thompson får raskt tilbud om å utvide artikkelen til en bok, og bestemmer seg for å følge Hell's Angels i et år. Som sagt, så gjort. I løpet av dette året får Thompson et unikt LES MER innblikk i gjengens brutale liv, kodeks og rutiner - helt til det hele får en brå slutt da en slengbemerkning fra Thompson fører til at han blir mishandlet av en rekke gjengmedlemmer. Hunter S. Thompson (1937-2005) var en amerikansk journalist og forfatter. Han ble kjent for sin pulserende fortellerstil. LES MINDRE Forlagets omtale Det hele begynner i 1965, da redaktøren i The Nation ber Thompson skrive en artikkel om motorsykkelgjengen Hell's Angels. Thompson får raskt tilbud om å utvide artikkelen til en bok, og bestemmer seg for å følge Hell's Angels i et år. Som sagt, så gjort. I løpet av dette året får Thompson et unikt innblikk i gjengens brutale liv, kodeks og rutiner - helt til det hele får en brå slutt da en slengbemerkning fra Thompson fører til at han blir mishandlet av en rekke gjengmedlemmer. Hunter S. Thompson (1937-2005) var en amerikansk journalist og forfatter. Han ble kjent for sin pulserende fortellerstil.

  Alternative utgaver
  149,- NÅ 130,-
  Kjøp