Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Hitlers vikinger

  Hitlers vikinger

  Hitlers vikinger

  Hitlers vikinger (historien om de nordiske Waffen-SS-enhetene, legionene, SS-Wiking og SS-Nordland, the history of the Scandinavian Waffen-SS, the history of the Scandinavian Waffen-SS)

  Forfatter Vega forl.

  (Aleksander Melli - Oversetter)

  Vega forl.

  Levering 2-6 dager

  349,- Nå 305,-

  ISBN:

  9788282112420

  Forlag:

  Vega forl.

  Trykkeår:

  2012

  Utgitt:

  2012

  Utgave:

  1

  Sider:

  374

  Vekt:

  543 gr

  Alder:

  Voksen

  Hitlers vikinger
  Vega forl.
  9788282112420

  Haugenboks omtale:

  Forfatteren forteller her om skandinaver som sluttet seg til Waffen-SS. Vi får høre om kampene de kjempet, og om hva som gjorde at de traff dette valget. Boka er i størst mulig grad basert på intervjuer med overlevende veteraner. Haugenboks omtale Forfatteren forteller her om skandinaver som sluttet seg til Waffen-SS. Vi får høre om kampene de kjempet, og om hva som gjorde at de traff dette valget. Boka er i størst mulig grad basert på intervjuer med overlevende veteraner.

  Forlagets omtale:

  Waffen-SS var selve symbolet på nazistenes drøm om en verden dominert av legioner av ariske "supermenn". Avdelingen, som besto av kamptrente og Hitler-lojale soldater, var i utgangspunktet blitt opprettet som en militær elite, men skulle etter hvert bli Nazi-Tysklands "andre hær", og telte nærmere LES MER en million mann mot slutten av krigen. Tusenvis av SS-medlemmene var ikke tyske. Fremst i rekkene var skandinaver fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Til å begynne med tjenestegjorde de i nasjonale legioner, men ble etter hvert brakt sammen i SS-Panserdivisjon Wiking og SS-Pansergrenaderdivisjon Nordland. I Hitlers vikinger forteller Jonathan Trigg detaljert om kampene disse mennene kjempet, og om hva som gjorde at de sluttet seg til Waffen-SS. LES MINDRE Forlagets omtale Waffen-SS var selve symbolet på nazistenes drøm om en verden dominert av legioner av ariske "supermenn". Avdelingen, som besto av kamptrente og Hitler-lojale soldater, var i utgangspunktet blitt opprettet som en militær elite, men skulle etter hvert bli Nazi-Tysklands "andre hær", og telte nærmere en million mann mot slutten av krigen. Tusenvis av SS-medlemmene var ikke tyske. Fremst i rekkene var skandinaver fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Til å begynne med tjenestegjorde de i nasjonale legioner, men ble etter hvert brakt sammen i SS-Panserdivisjon Wiking og SS-Pansergrenaderdivisjon Nordland. I Hitlers vikinger forteller Jonathan Trigg detaljert om kampene disse mennene kjempet, og om hva som gjorde at de sluttet seg til Waffen-SS.

  Alternative utgaver
  Hitlers vikinger, the history of the Sca... Jonathan Trigg
  E-bok i salg / nedlastbar / les info først
  E-bok, Bokmål
  199,-
  Kjøp på Ebok.no
  149,- NÅ 130,-
  Kjøp