Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Nyheter - fakta Kaffen er klar!

    Kaffen er klar!

    Kaffen er klar!

    Kaffen er klar! (Joh. Johannsons kaffehistorie 1866-2016)

    Forfatter Universitetsforl.

    På lager - sendes nå ( 6 stk. )

    299,- Nå 262,-

    ISBN:

    9788215025278

    Forlag:

    Universitetsforl.

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    167

    Vekt:

    642 gr

    Alder:

    Voksen

    Kaffen er klar!
    Universitetsforl.
    9788215025278

    Forlagets omtale:

    Mer enn hver tredje kaffekopp som drikkes i Norge, kommer fra Joh. Johannson Kaffe. I 150 år har familiefirmaet bragt kaffe fra fjerne himmelstrøk til det norske folk. Dette er historien om hvordan Joh. Johannson har importert, brent, blandet, pakket og fraktet kaffe gjennom kriger, kriser og LES MER velstandstider. Det er historien om etableringen av to av Norges sterkeste merkevarer, Evergood og Ali kaffe, og den handler også om hvordan våre kaffevaner har endret seg. Det har skjedd mye med måten vi tilbereder kaffe på fra den ble en folkedrikk på grunn av hjemmebrentforbudet på midten av 1800-tallet, til dagens mangfoldige kaffetilbud til kresne ganer. Hvilken rolle har kaffeprodusenten spilt i denne utviklingen? Bak hver kaffekopp ligger en avansert produksjons- og foredlingsprosess. Boka forteller om kaffens vei fra jord til bord. Jo mer du vet om kaffe, jo mer vil du nyte den. Å formidle kunnskap om kaffe har derfor alltid vært viktig for Joh. Johannson. Vær så god! Bokas forfatter er Mari Mellum. Hun er utdannet medieviter og har bakgrunn som journalist og redaktør. LES MINDRE Forlagets omtale Mer enn hver tredje kaffekopp som drikkes i Norge, kommer fra Joh. Johannson Kaffe. I 150 år har familiefirmaet bragt kaffe fra fjerne himmelstrøk til det norske folk. Dette er historien om hvordan Joh. Johannson har importert, brent, blandet, pakket og fraktet kaffe gjennom kriger, kriser og velstandstider. Det er historien om etableringen av to av Norges sterkeste merkevarer, Evergood og Ali kaffe, og den handler også om hvordan våre kaffevaner har endret seg. Det har skjedd mye med måten vi tilbereder kaffe på fra den ble en folkedrikk på grunn av hjemmebrentforbudet på midten av 1800-tallet, til dagens mangfoldige kaffetilbud til kresne ganer. Hvilken rolle har kaffeprodusenten spilt i denne utviklingen? Bak hver kaffekopp ligger en avansert produksjons- og foredlingsprosess. Boka forteller om kaffens vei fra jord til bord. Jo mer du vet om kaffe, jo mer vil du nyte den. Å formidle kunnskap om kaffe har derfor alltid vært viktig for Joh. Johannson. Vær så god! Bokas forfatter er Mari Mellum. Hun er utdannet medieviter og har bakgrunn som journalist og redaktør.