Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Estetiske fag Kniv, sjel og gaffel

    Kniv, sjel og gaffel

    Kniv, sjel og gaffel

    Kniv, sjel og gaffel (på sporet av det sultne menneske)

    Forfatter Vega forl.

    E-bok i salg / nedlastbar / les info først

    199,-

    ISBN:

    9788282115162

    Forlag:

    Vega forl.

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    249

    Alder:

    Voksen

    Filformat:

    EPUB

    DRM:

    SDRM

    Kniv, sjel og gaffel
    Vega forl.
    9788282115162

    Forlagets omtale:

    Det første måltidet som ble tilberedt over åpen varme, var også historiens viktigste. Da vi klatret ned fra trærne for å spise, var vi aper. Da måltidet var over, var vi blitt mennesker. Rundt leirbålet ble grunnlaget lagt for familie, fellesskap og sosiale normer. Siden forlot vi savannene og LES MER fulgte i storviltets fotspor. Vi forsynte oss grovt, og sto i fare for å utrydde våre kilder til næring. Men mennesket lærte seg å lese naturen. Gjennom jordbruksrevolusjonen ble vi i stand til å så og høste. Mat skapte sivilisasjoner, og mangelen på mat brøt dem ned. Mat ble ofret til gudene, og mat ble brukt som våpen. Samtidig har vår sjel alltid vært sulten på mening. Vi faster for å oppnå åndelighet, og utvikler spiseforstyrrelser for å oppnå kontroll. Kostholdsekspertene er våre nye guruer, og matindustrien forfører oss. Mat, og vår holdning til mat, har endret historien, og vil fortsette å endre den. Hvordan kommer maten til å se ut og påvirke oss i fremtiden? En ny matrevolusjon pågår nå. I Kniv, sjel og gaffel byr Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Forfatteren presenterer forsking og teorier fra en rekke fagfelt, smakebiter som samlet gir en engasjert fremstilling av hvordan mat definerer oss som mennesker. LES MINDRE Forlagets omtale Det første måltidet som ble tilberedt over åpen varme, var også historiens viktigste. Da vi klatret ned fra trærne for å spise, var vi aper. Da måltidet var over, var vi blitt mennesker. Rundt leirbålet ble grunnlaget lagt for familie, fellesskap og sosiale normer. Siden forlot vi savannene og fulgte i storviltets fotspor. Vi forsynte oss grovt, og sto i fare for å utrydde våre kilder til næring. Men mennesket lærte seg å lese naturen. Gjennom jordbruksrevolusjonen ble vi i stand til å så og høste. Mat skapte sivilisasjoner, og mangelen på mat brøt dem ned. Mat ble ofret til gudene, og mat ble brukt som våpen. Samtidig har vår sjel alltid vært sulten på mening. Vi faster for å oppnå åndelighet, og utvikler spiseforstyrrelser for å oppnå kontroll. Kostholdsekspertene er våre nye guruer, og matindustrien forfører oss. Mat, og vår holdning til mat, har endret historien, og vil fortsette å endre den. Hvordan kommer maten til å se ut og påvirke oss i fremtiden? En ny matrevolusjon pågår nå. I Kniv, sjel og gaffel byr Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Forfatteren presenterer forsking og teorier fra en rekke fagfelt, smakebiter som samlet gir en engasjert fremstilling av hvordan mat definerer oss som mennesker.

    Alternative utgaver
    Kniv, sjel og gaffel, på sporet av det s... Andrew P. Kroglund
    På lager - sendes nå ( 2 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    349,- NÅ 305,-
    Kjøp

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.