Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Skjønnlitteratur Biografier og memoarer Medium rå

Medium rå

Medium rå

Medium rå (et blodig valentinkort til matens verden og dem som lager mat)

Forfatter Schibsted

(Morten Hansen - Oversetter)

Schibsted

E-bok i salg / nedlastbar / les info først

149,-

ISBN:

9788251681261

Forlag:

Schibsted

Trykkeår:

2013

Utgitt:

2013

Utgave:

1

Sider:

295

Alder:

Voksen

Filformat:

EPUB

DRM:

SDRM

Serie:

Anthony Bourdain

Medium rå
Schibsted
9788251681261

Forlagets omtale:

Endelig er den her ? den lenge etterlengtede fortsettelsen på bestselgeren Kokkejævler. Mye har forandret seg siden den gang. For underkulturen av kjøkkensjefer og kokker, for restaurantbransjen ? og for Anthony Bourdain. Medium rå går i sporene av forfatterens egen spesielle og uventede reise fra LES MER kokkegutt til proff. "Dette er så velskrevet, full av vidd, humor, fortellerevne ... Etter en litterær opplevelse som dette, skal man kanskje være glad for at man ikke valgte den veien her i livet, og heller bare nyte denne boken sammen med et godt glass vin. Den er absolutt verdt å lese. Anbefales på det varmeste." Sten V. Holt, Bulletin. LES MINDRE Forlagets omtale Endelig er den her ? den lenge etterlengtede fortsettelsen på bestselgeren Kokkejævler. Mye har forandret seg siden den gang. For underkulturen av kjøkkensjefer og kokker, for restaurantbransjen ? og for Anthony Bourdain. Medium rå går i sporene av forfatterens egen spesielle og uventede reise fra kokkegutt til proff. "Dette er så velskrevet, full av vidd, humor, fortellerevne ... Etter en litterær opplevelse som dette, skal man kanskje være glad for at man ikke valgte den veien her i livet, og heller bare nyte denne boken sammen med et godt glass vin. Den er absolutt verdt å lese. Anbefales på det varmeste." Sten V. Holt, Bulletin.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.