Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Når det koker

    Når det koker

    Når det koker

    Når det koker (en amatørs opplevelser som kjøkkenslave, à la carte-kokk, pastamaker og lærling hos en slakter i Toscana)

    Forfatter Font

    (Morten Hansen - Oversetter)

    Font

    Levering 2-6 dager

    139,- Nå 122,-

    ISBN:

    9788281690691

    Forlag:

    Font

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    2

    Sider:

    345

    Vekt:

    258 gr

    Alder:

    Voksen

    Når det koker
    Font
    9788281690691

    Haugenboks omtale:

    Dette er historien om forfatterens kulinariske dannelsesreise. Han prøver å overleve som kjøkkenslave på en berømt gourmetrestaurant på Manhattan. Han drar også til Toscana for å lære hemmeligheten bak hjemmelaget pasta og å slakte okser og griser. Haugenboks omtale Dette er historien om forfatterens kulinariske dannelsesreise. Han prøver å overleve som kjøkkenslave på en berømt gourmetrestaurant på Manhattan. Han drar også til Toscana for å lære hemmeligheten bak hjemmelaget pasta og å slakte okser og griser.

    Forlagets omtale:

    "Drømmeboka for alle som følger Ramsey eller Hellstrøm på TV. En ellevill historie fra kjøkkengulvet." - Dagbladet En innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i en gourmetrestaurant på Manhattan. Bill Bufords kulinariske LES MER dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han lærer italiensk kokekunst. Boken er krydret med historier og anekdoter fra gastronomiens historie. Forord av Bent Stiansen. "En herlig velskrevet og ikke minst morsom bok om hvordan det går når en amatørkokk forviller seg ut på et proffkjøkken. " - VG LES MINDRE Forlagets omtale "Drømmeboka for alle som følger Ramsey eller Hellstrøm på TV. En ellevill historie fra kjøkkengulvet." - Dagbladet En innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i en gourmetrestaurant på Manhattan. Bill Bufords kulinariske dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han lærer italiensk kokekunst. Boken er krydret med historier og anekdoter fra gastronomiens historie. Forord av Bent Stiansen. "En herlig velskrevet og ikke minst morsom bok om hvordan det går når en amatørkokk forviller seg ut på et proffkjøkken. " - VG

    Alternative utgaver