Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Debatt, politikk og samfunn Statsfiende WikiLeaks

  Statsfiende WikiLeaks

  Statsfiende WikiLeaks

  Statsfiende WikiLeaks (korleis ei gruppe nettaktivistar utfordrar ein av dei mektigaste nasjonane i verda, wie eine Gruppe von Netzaktivisten die mächtigsten Nationen der Welt herausfordert)

  Forfatter Samlaget

  (Holger Stark - Forfatter)

  Samlaget

  (Guro Sandnes - Oversetter)

  Samlaget

  E-bok i salg / nedlastbar / les info først

  149,-

  ISBN:

  9788252182040

  Forlag:

  Samlaget

  Trykkeår:

  2012

  Utgitt:

  2012

  Utgave:

  1

  Sider:

  289

  Alder:

  Voksen

  Filformat:

  EPUB

  DRM:

  SDRM

  Statsfiende WikiLeaks
  Samlaget
  9788252182040

  Haugenboks omtale:

  Boka gir eit overblikk over fenomenet og utviklinga av WikiLeaks, og tar for seg internettaktivisten Julian Assange, og kva som har drive han. Har namneregister. Haugenboks omtale Boka gir eit overblikk over fenomenet og utviklinga av WikiLeaks, og tar for seg internettaktivisten Julian Assange, og kva som har drive han. Har namneregister.

  Forlagets omtale:

  WikiLeaks endra i løpet av nokre få månader nyheitsbildet i heile verda. Korleis kunne ei handfull nettaktivistar klare å ramme supermakta USA og andre statar så hardt? Etter lekkasjar av hemmelege rapportar frå amerikanske ambassadar og dokument om krigen i Afghanistan og Irak har den USA erklært LES MER WikiLeaks som statsfiende. Under den omstridde frontfiguren Julian Assange har gruppa utfordra USAs sikkerheit og omdømme på det hardaste. No blir dei forfølgde med alle midlar. Boka tar for seg personen Julian Assange, og kva som har drive han. Forfattarane har følgt Assange og andre nettaktivistar i årevis, og også vore sentrale i Der Spiegel med WikiLeaks-avsløringane. LES MINDRE Forlagets omtale WikiLeaks endra i løpet av nokre få månader nyheitsbildet i heile verda. Korleis kunne ei handfull nettaktivistar klare å ramme supermakta USA og andre statar så hardt? Etter lekkasjar av hemmelege rapportar frå amerikanske ambassadar og dokument om krigen i Afghanistan og Irak har den USA erklært WikiLeaks som statsfiende. Under den omstridde frontfiguren Julian Assange har gruppa utfordra USAs sikkerheit og omdømme på det hardaste. No blir dei forfølgde med alle midlar. Boka tar for seg personen Julian Assange, og kva som har drive han. Forfattarane har følgt Assange og andre nettaktivistar i årevis, og også vore sentrale i Der Spiegel med WikiLeaks-avsløringane.

  Alternative utgaver
  299,- NÅ 262,-
  Kjøp