Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Skjønnlitteratur Biografier og memoarer Syersken i Khair Khana

Syersken i Khair Khana

Syersken i Khair Khana

Syersken i Khair Khana (fem søstre, en bemerkelsesverdig familie og kvinnen som risikerte alt for at de skulle overleve)

Forfatter Historie & kultur

(Steinar Gil - Oversetter)

Historie & kultur

På lager - sendes nå ( 1 stk. )

349,-

ISBN:

9788292870525

Forlag:

Historie & kultur

Trykkeår:

2011

Utgitt:

2011

Utgave:

1

Sider:

256

Vekt:

470 gr

Alder:

Voksen

Syersken i Khair Khana
Historie & kultur
9788292870525

Haugenboks omtale:

Boka forteller om Kamila Sidiqi som jobbet som lærer da Taliban tok makten i Afghanistan. Da både faren og broren måtte flykte, blei hun eneforsørger for sine fem søsken, og hun måtte mobilisere både sine egne krefter og lokalsamfunnet for å klare å overleve. Haugenboks omtale Boka forteller om Kamila Sidiqi som jobbet som lærer da Taliban tok makten i Afghanistan. Da både faren og broren måtte flykte, blei hun eneforsørger for sine fem søsken, og hun måtte mobilisere både sine egne krefter og lokalsamfunnet for å klare å overleve.

Forlagets omtale:

Da Taliban tok makten i Afghanistan, forandret livet til Kamila Sidiqi seg brått. Hennes far og bror måtte flykte. Hun og hennes søstre stod uten noen til å forsørge seg. Det er da Kamila startet sin kjolefabrikk - som etterhvert skulle ansette over 100 kvinner. Dette var risikabelt under Taliban, LES MER som forbød kvinner å pynte seg, men det gikk bra, familien fikk noe å leve av og mange andre familier fikk sitt levebrød sikret. Dette er en inspirerende fortelling om mot og ansvarsfølelse, som ofte preger kvinner i krigsrammede land. LES MINDRE Forlagets omtale Da Taliban tok makten i Afghanistan, forandret livet til Kamila Sidiqi seg brått. Hennes far og bror måtte flykte. Hun og hennes søstre stod uten noen til å forsørge seg. Det er da Kamila startet sin kjolefabrikk - som etterhvert skulle ansette over 100 kvinner. Dette var risikabelt under Taliban, som forbød kvinner å pynte seg, men det gikk bra, familien fikk noe å leve av og mange andre familier fikk sitt levebrød sikret. Dette er en inspirerende fortelling om mot og ansvarsfølelse, som ofte preger kvinner i krigsrammede land.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.