Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Skjønnlitteratur Biografier og memoarer Syersken i Khair Khana

  Syersken i Khair Khana

  Syersken i Khair Khana

  Syersken i Khair Khana (fem søstre, en bemerkelsesverdig familie og kvinnen som risikerte alt for at de skulle overleve)

  Forfatter Historie & kultur

  (Steinar Gil - Oversetter)

  Historie & kultur

  På lager - sendes nå ( 1 stk. )

  349,- Nå 305,-

  ISBN:

  9788292870525

  Forlag:

  Historie & kultur

  Trykkeår:

  2011

  Utgitt:

  2011

  Utgave:

  1

  Sider:

  256

  Vekt:

  470 gr

  Alder:

  Voksen

  Syersken i Khair Khana
  Historie & kultur
  9788292870525

  Haugenboks omtale:

  Boka forteller om Kamila Sidiqi som jobbet som lærer da Taliban tok makten i Afghanistan. Da både faren og broren måtte flykte, blei hun eneforsørger for sine fem søsken, og hun måtte mobilisere både sine egne krefter og lokalsamfunnet for å klare å overleve. Haugenboks omtale Boka forteller om Kamila Sidiqi som jobbet som lærer da Taliban tok makten i Afghanistan. Da både faren og broren måtte flykte, blei hun eneforsørger for sine fem søsken, og hun måtte mobilisere både sine egne krefter og lokalsamfunnet for å klare å overleve.

  Forlagets omtale:

  Da Taliban tok makten i Afghanistan, forandret livet til Kamila Sidiqi seg brått. Hennes far og bror måtte flykte. Hun og hennes søstre stod uten noen til å forsørge seg. Det er da Kamila startet sin kjolefabrikk - som etterhvert skulle ansette over 100 kvinner. Dette var risikabelt under Taliban, LES MER som forbød kvinner å pynte seg, men det gikk bra, familien fikk noe å leve av og mange andre familier fikk sitt levebrød sikret. Dette er en inspirerende fortelling om mot og ansvarsfølelse, som ofte preger kvinner i krigsrammede land. LES MINDRE Forlagets omtale Da Taliban tok makten i Afghanistan, forandret livet til Kamila Sidiqi seg brått. Hennes far og bror måtte flykte. Hun og hennes søstre stod uten noen til å forsørge seg. Det er da Kamila startet sin kjolefabrikk - som etterhvert skulle ansette over 100 kvinner. Dette var risikabelt under Taliban, som forbød kvinner å pynte seg, men det gikk bra, familien fikk noe å leve av og mange andre familier fikk sitt levebrød sikret. Dette er en inspirerende fortelling om mot og ansvarsfølelse, som ofte preger kvinner i krigsrammede land.