Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Hobby og Fritid Blomster og buketter

  Blomster og buketter

  Blomster og buketter

  Blomster og buketter (så, dyrk, høst og bind selv de vakreste buketter fra vår til høst, så, dyrk, høst og bind selv de vakreste buketter fra forår til efterår)

  Forfatter Cappelen Damm

  (Niels Jensen - Illustratør)

  Cappelen Damm

  (Bjørg A. Raybo - Oversetter)

  Cappelen Damm

  Levering 2-6 dager

  399,-

  ISBN:

  9788202303709

  Forlag:

  Cappelen Damm

  Trykkeår:

  2015

  Utgitt:

  2010

  Utgave:

  1

  Sider:

  220

  Vekt:

  1276 gr

  Alder:

  Voksen

  Blomster og buketter
  Cappelen Damm
  9788202303709

  Haugenboks omtale:

  I denne boken får du ideer til en mengde buketter, alle med blomster du kan dyrke i din egen hage. Trinn for trinn-veiledninger forklarer hvordan du binder en bukett, og du får praktiske råd om fargesammensetning, valg av vase og kunsten å sette blomstene sammen. Boken har også beskrivelser av forsk LES MER jellige blomster og dyrkningsveiledninger. Med register. LES MINDRE Haugenboks omtale I denne boken får du ideer til en mengde buketter, alle med blomster du kan dyrke i din egen hage. Trinn for trinn-veiledninger forklarer hvordan du binder en bukett, og du får praktiske råd om fargesammensetning, valg av vase og kunsten å sette blomstene sammen. Boken har også beskrivelser av forskjellige blomster og dyrkningsveiledninger. Med register.

  Forlagets omtale:

  Delikat og inspirerende bok om å skape vakre buketter med blomster fra egen hage. Isabella Smith skriver om sine personlige favoritter - blomster som egner seg særlig godt til buketter - og viser bindeteknikk. Hun lærer villig vekk sine knep om fargesammensetninger og komposisjon, og øser av sine LES MER dyrekjøpte erfaringer med dyrking av snittblomster. Boka har konkrete dyrkningsanvisninger for hver enkelt sort og detaljerte oppskrifter på en rekke vakre buketter der blomstene hun dyrker inngår. Boken er delt opp i kapitler om bl.a de beste sommerblomstene, de beste staudene, de beste erteblomstene, de beste tulipanene, de beste liljene, de beste georginene, de beste rosene og de beste plantene til fyll. LES MINDRE Forlagets omtale Delikat og inspirerende bok om å skape vakre buketter med blomster fra egen hage. Isabella Smith skriver om sine personlige favoritter - blomster som egner seg særlig godt til buketter - og viser bindeteknikk. Hun lærer villig vekk sine knep om fargesammensetninger og komposisjon, og øser av sine dyrekjøpte erfaringer med dyrking av snittblomster. Boka har konkrete dyrkningsanvisninger for hver enkelt sort og detaljerte oppskrifter på en rekke vakre buketter der blomstene hun dyrker inngår. Boken er delt opp i kapitler om bl.a de beste sommerblomstene, de beste staudene, de beste erteblomstene, de beste tulipanene, de beste liljene, de beste georginene, de beste rosene og de beste plantene til fyll.