Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Bokashi

    Bokashi

    Bokashi

    Bokashi (kjøkkenkompost for alle)

    Forfatter Iris forl.

    Levering 2-6 dager

    339,- Nå 297,-

    ISBN:

    9788293359111

    Forlag:

    Iris forl.

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    1

    Sider:

    188

    Vekt:

    620 gr

    Alder:

    Voksen

    Bokashi
    Iris forl.
    9788293359111

    Forlagets omtale:

    Med bokashi kjøkkenkompost omdannes alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på få uker. Alt du behøver er et par lufttette plastbøtter og bokashistrøet, som med sine naturlige mikroorganismer fermenterer matavfallet. Her trenger du ikke gjøre annet enn å legge til matavfall dag for dag , så LES MER gjør bokashistrøet resten. Når prosessen er ferdig har du både fått en høykonsentrert næringsrik væske, samt fermentert matavfall som blir til ferdig gjødsel etter et par uker blandet med jord. Gruppen hageglade og dyrkingsentusiaster vokser raskt i Norge. Økologisk, kortreist og egendyrket er i vinden, og stadig flere ønsker å dyrke sin egen mat. Urtehager og grønnsaksparseller gror også frem i byene - i felleshager, på takterrasser, i bakgårder og i vinduskarmer. Kjøpejord fra hagesentre inneholder ofte mye torv og bidrar derfor til utslipp av karbon, og det kan være vanskelig å få tak på miljøvennlig jord. Egen varmkompost kan være vanskelig å holde i gang i Norge på grunn av klimaet. Kompostjord fra matavfall er derimot gull for alle som dyrker selv. Bokashi kan du ha gående under kjøkkenbenken, og metoden gir nærmest null i utslipp da all energi og næringsstoffer føres tilbake til jorden. LES MINDRE Forlagets omtale Med bokashi kjøkkenkompost omdannes alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på få uker. Alt du behøver er et par lufttette plastbøtter og bokashistrøet, som med sine naturlige mikroorganismer fermenterer matavfallet. Her trenger du ikke gjøre annet enn å legge til matavfall dag for dag , så gjør bokashistrøet resten. Når prosessen er ferdig har du både fått en høykonsentrert næringsrik væske, samt fermentert matavfall som blir til ferdig gjødsel etter et par uker blandet med jord. Gruppen hageglade og dyrkingsentusiaster vokser raskt i Norge. Økologisk, kortreist og egendyrket er i vinden, og stadig flere ønsker å dyrke sin egen mat. Urtehager og grønnsaksparseller gror også frem i byene - i felleshager, på takterrasser, i bakgårder og i vinduskarmer. Kjøpejord fra hagesentre inneholder ofte mye torv og bidrar derfor til utslipp av karbon, og det kan være vanskelig å få tak på miljøvennlig jord. Egen varmkompost kan være vanskelig å holde i gang i Norge på grunn av klimaet. Kompostjord fra matavfall er derimot gull for alle som dyrker selv. Bokashi kan du ha gående under kjøkkenbenken, og metoden gir nærmest null i utslipp da all energi og næringsstoffer føres tilbake til jorden.

    Emner: Gjødsling Hager

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.