Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Urter og spiselige blomster

    Urter og spiselige blomster

    Urter og spiselige blomster

    Urter og spiselige blomster

    Forfatter Cappelen Damm

    (Kenneth Ingebretsen - Forfatter)

    Cappelen Damm

    (Kenneth Ingebretsen - )

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 5 stk. )

    179,- Nå 157,-

    ISBN:

    9788202579043

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    102

    Vekt:

    132 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Dyrk selv

    Urter og spiselige blomster
    Cappelen Damm
    9788202579043

    Forlagets omtale:

    Urter kan forvandle selv den kjedeligste rett til et festmåltid! Dyrk din egen basilikum, koriander, løpstikke og mynte. Urter er enkle å så, og det er morsomt å lage sine egne planter. Mange urter kan du formere med stiklinger. Du kan også tørke krydderurter og bevare litt av sommerens smak til LES MER resten av året. Spiselige blomster brukes ofte i salater og som pynt på kaker og desserter. Prøv for eksempel blomkarse, kornblomst, ringblomst og stemorsfiol. De gir maten farge, og selv om de kanskje ikke smaker så mye, vil de garantert lokke fram et smil. Her er tipsene du trenger for å dyrke friske urter og spiselige blomster. Tommy Tønsberg er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. Kenneth Ingebretsen er gartner og driver sammen med Tommy planteskolen og nettstedet Garden Living. Begge er populære og kunnskapsrike foredragsholdere og forfattere av flere hagebøker. Andre bøker i serien Dyrk selv: Grønnsaker Hagekalender LES MINDRE Forlagets omtale Urter kan forvandle selv den kjedeligste rett til et festmåltid! Dyrk din egen basilikum, koriander, løpstikke og mynte. Urter er enkle å så, og det er morsomt å lage sine egne planter. Mange urter kan du formere med stiklinger. Du kan også tørke krydderurter og bevare litt av sommerens smak til resten av året. Spiselige blomster brukes ofte i salater og som pynt på kaker og desserter. Prøv for eksempel blomkarse, kornblomst, ringblomst og stemorsfiol. De gir maten farge, og selv om de kanskje ikke smaker så mye, vil de garantert lokke fram et smil. Her er tipsene du trenger for å dyrke friske urter og spiselige blomster. Tommy Tønsberg er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. Kenneth Ingebretsen er gartner og driver sammen med Tommy planteskolen og nettstedet Garden Living. Begge er populære og kunnskapsrike foredragsholdere og forfattere av flere hagebøker. Andre bøker i serien Dyrk selv: Grønnsaker Hagekalender

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.