Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fakta Livssyn De stumme bildene

De stumme bildene

De stumme bildene

De stumme bildene (om den livslange vandringen fra bilde til virkelighet, om den mödosamma och underbara resan från bild till verklighet)

Forfatter Luther

(Knut Grønvik - Oversetter)

Luther

Levering 2-6 dager

149,-

ISBN:

9788253144535

Forlag:

Luther

Trykkeår:

2003

Utgitt:

2003

Utgave:

1

Sider:

239

Vekt:

230 gr

Alder:

Voksen

De stumme bildene
Luther
9788253144535

Haugenboks omtale:

I alle relasjoner pågår det under overflaten et spill mellom ulike bilder, bilder som filtrerer virkeligheten for oss og i verste fall forvrenger den til farlige løgner. Denne boka handler om hvordan disse bildene blir til, hvordan de påvirker oss og hvordan vi kan hindre at disse bildene får fortse LES MER tte å ha innflytelse på oss. Ikke minst handler boka om selvbilde og gudsbilde. LES MINDRE Haugenboks omtale I alle relasjoner pågår det under overflaten et spill mellom ulike bilder, bilder som filtrerer virkeligheten for oss og i verste fall forvrenger den til farlige løgner. Denne boka handler om hvordan disse bildene blir til, hvordan de påvirker oss og hvordan vi kan hindre at disse bildene får fortsette å ha innflytelse på oss. Ikke minst handler boka om selvbilde og gudsbilde.

Forlagets omtale:

I alle relasjoner pågår det under overflaten et spill mellom ulike bilder, bilder som filtrerer virkeligheten for oss og i verste fall forvrenger den til farlige løgner. Denne boken handler om hvordan disse bildene blir til, hvordan de påvirker oss og hvordan vi kan hindre at disse bildene får LES MER fortsette å ha innflytelse på oss. Ikke minst handler boken om selvbilde og gudsbilde. Bak disse bildene venter en betydelig mer spennende virkelighet. Boken kan leses som et stykke åndelig veiledning for vår tid, bygget på forfatterens erfaringer gjennom mange år med retreater og veiledning. LES MINDRE Forlagets omtale I alle relasjoner pågår det under overflaten et spill mellom ulike bilder, bilder som filtrerer virkeligheten for oss og i verste fall forvrenger den til farlige løgner. Denne boken handler om hvordan disse bildene blir til, hvordan de påvirker oss og hvordan vi kan hindre at disse bildene får fortsette å ha innflytelse på oss. Ikke minst handler boken om selvbilde og gudsbilde. Bak disse bildene venter en betydelig mer spennende virkelighet. Boken kan leses som et stykke åndelig veiledning for vår tid, bygget på forfatterens erfaringer gjennom mange år med retreater og veiledning.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.