Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fakta Livssyn Ditt nærvær er min glede ; Å tilbe den treenige gud : retrett med Elisabeth av Treenigheten

Ditt nærvær er min glede ; Å tilbe den treenige gud : retrett med Elisabeth av Treenigheten

Ditt nærvær er min glede ; Å tilbe den treenige gud : retrett med Elisabeth av Treenigheten

Ditt nærvær er min glede ; Å tilbe den treenige gud : retrett med Elisabeth av Treenigheten (Elisabeth av Dijons liv og budskap)

Forfatter Efrem forl.

(Anders Arborelius - Forfatter)

Efrem forl.

(Anne Samuelsen - Oversetter)

Efrem forl.

Levering 2-6 dager

149,-

ISBN:

9788292922071

Forlag:

Efrem forl.

Trykkeår:

2009

Utgitt:

2009

Utgave:

1

Sider:

202

Vekt:

270 gr

Alder:

Voksen

Ditt nærvær er min glede ; Å tilbe den treenige gud : retrett med Elisabeth av Treenigheten
Efrem forl.
9788292922071

Haugenboks omtale:

Boken forteller historien om den viljesterke offiser datteren fra Dijon i Frankrike. Ungjenten Elisabeth Catez tok som karmelittnonne navnet Elisabeth av Treenigheten med kall å formidle gleden ved å leve i nærvær av den treenige Gud. I boken første del møter vi den vesle sinnataggensom som blir til LES MER den nærværende Guds glødende profet. I boken andre del gis en veiledning som gjør Elisabeth gjenkjennelig og aktuell. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken forteller historien om den viljesterke offiser datteren fra Dijon i Frankrike. Ungjenten Elisabeth Catez tok som karmelittnonne navnet Elisabeth av Treenigheten med kall å formidle gleden ved å leve i nærvær av den treenige Gud. I boken første del møter vi den vesle sinnataggensom som blir til den nærværende Guds glødende profet. I boken andre del gis en veiledning som gjør Elisabeth gjenkjennelig og aktuell.

Forlagets omtale:

.Kanskje har menneskene aldri vært så fremmede for seg selv, så splittede, så jaget, så overfladiske, så rotløse som i dag. Og så kommer karmelittsøsteren Elisabeth og viser oss en vei fra vår periferi til vårt sentrum, fra splittelse til helhet, fra stress og jag til fred. Hver eneste helgen er en LES MER gave fra Gud til menneskeheten.. Slik presenterer Wilfrid Stinissen boken om den viljesterke offisersdatteren fra Dijon i Frankrike. Den vesle sinnataggen vi møter i bokens biografiske del, ble til .Guds glødende profet., og gjorde sine viktigste erfaringer i tiden før hun gikk i kloster. Dette gjør henne ekstra verdifull. I bokens andre del gir Anders Arborelius, Sveriges katolske biskop, oss en veiledning som gjør Elisabeth av Treenigheten, som hun kalte seg, gjenkjennelig og aktuell. Når lære gir seg utslag i levd liv formidles troverdig Kristi budskap. LES MINDRE Forlagets omtale .Kanskje har menneskene aldri vært så fremmede for seg selv, så splittede, så jaget, så overfladiske, så rotløse som i dag. Og så kommer karmelittsøsteren Elisabeth og viser oss en vei fra vår periferi til vårt sentrum, fra splittelse til helhet, fra stress og jag til fred. Hver eneste helgen er en gave fra Gud til menneskeheten.. Slik presenterer Wilfrid Stinissen boken om den viljesterke offisersdatteren fra Dijon i Frankrike. Den vesle sinnataggen vi møter i bokens biografiske del, ble til .Guds glødende profet., og gjorde sine viktigste erfaringer i tiden før hun gikk i kloster. Dette gjør henne ekstra verdifull. I bokens andre del gir Anders Arborelius, Sveriges katolske biskop, oss en veiledning som gjør Elisabeth av Treenigheten, som hun kalte seg, gjenkjennelig og aktuell. Når lære gir seg utslag i levd liv formidles troverdig Kristi budskap.

Emner: Klostervesen

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.