Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Livssyn Evangeliesynopse

  Evangeliesynopse

  Evangeliesynopse

  Evangeliesynopse (etter teksten i Det norske bibelselskaps reviderte oversettelse av 2005 (NTOS), med viktige utenombibelske paralleller)

  Forfatter Det norske bibelselskap

  (Rune Richardsen - Medforfatter)

  Det norske bibelselskap

  På lager - sendes nå ( 10+ stk. )

  398,-

  ISBN:

  9788254107454

  Forlag:

  Det norske bibelselskap

  Trykkeår:

  2008

  Utgitt:

  2008

  Utgave:

  1

  Sider:

  243

  Alder:

  Voksen

  Evangeliesynopse
  Det norske bibelselskap
  9788254107454

  Haugenboks omtale:

  I denne boken er tekstene i Matteus-, Markus-, og Lukasevangeliet som fremstiller Jesus liv og virke, satt opp etter hverandre. På denne måten trer likheter og forskjeller mellom evangeliene klarere frem. Boken er ment for studenter og andre som vil gå grundigere inn i evangeliene og se hva som særp LES MER reger dem. Har register. LES MINDRE Haugenboks omtale I denne boken er tekstene i Matteus-, Markus-, og Lukasevangeliet som fremstiller Jesus liv og virke, satt opp etter hverandre. På denne måten trer likheter og forskjeller mellom evangeliene klarere frem. Boken er ment for studenter og andre som vil gå grundigere inn i evangeliene og se hva som særpreger dem. Har register.

  Forlagets omtale:

  I Evangeliesynopsen er tekstene i evangeliene etter Matteus, Markus og Lukas stilt opp i spalter ved siden av hverandre. Slik trer likheter og forskjeller mellom de tre evangeliene klart fram. Et viktig arbeidsredskap for studenter og andre som vil gå grundig inn i bibeltekstene. Forlagets omtale I Evangeliesynopsen er tekstene i evangeliene etter Matteus, Markus og Lukas stilt opp i spalter ved siden av hverandre. Slik trer likheter og forskjeller mellom de tre evangeliene klart fram. Et viktig arbeidsredskap for studenter og andre som vil gå grundig inn i bibeltekstene.