Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fakta Livssyn Fra Jesus til Kristus

Fra Jesus til Kristus

Fra Jesus til Kristus

Fra Jesus til Kristus (en syklus på ti foredrag med et innledende offentlig foredrag holdt i Karlsruhe fra 4. til 14. oktober 1911)

Forfatter Vidarforl.

(Nora Aanonsen - Oversetter)

Vidarforl.

(Kurt Narvesen - Oversetter)

Vidarforl.

Levering 2-6 dager

298,-

ISBN:

9788279900627

Forlag:

Vidarforl.

Trykkeår:

2007

Utgitt:

2007

Utgave:

1

Sider:

256

Vekt:

480 gr

Alder:

Voksen

Fra Jesus til Kristus
Vidarforl.
9788279900627

Haugenboks omtale:

Boken er basert på forfatterens forelesningsrekke fra 1911 og inneholder grunnleggende innføring i kristologisk forskning. Boken tar for seg sentrale motiver i kristendommen, og drøfter blant annet mysteriet på Golgata gjennom et nytt lys. Haugenboks omtale Boken er basert på forfatterens forelesningsrekke fra 1911 og inneholder grunnleggende innføring i kristologisk forskning. Boken tar for seg sentrale motiver i kristendommen, og drøfter blant annet mysteriet på Golgata gjennom et nytt lys.

Forlagets omtale:

I Fra Jesus til Kristus gir Rudolf Steiner en grunnleggende innføring i sin kristologiske forskning. Her rettes nytt lys på sentrale motiver i kristendommen og gjennom en ny forståelse av mysteriet på Golgata beskrives ikke bare en historisk hendelse, men et mulig nytt trinn i jordens og LES MER menneskehetens åndelige evolusjon. Rudolf Steiner (1861-1925) var filosof, pedagog, naturvitenskapsmann og dessuten grunnlegger av antroposofien. Fra Jesus til Kristus er basert på en forelesningsrekke han holdt i Karlsruhe i 1911. LES MINDRE Forlagets omtale I Fra Jesus til Kristus gir Rudolf Steiner en grunnleggende innføring i sin kristologiske forskning. Her rettes nytt lys på sentrale motiver i kristendommen og gjennom en ny forståelse av mysteriet på Golgata beskrives ikke bare en historisk hendelse, men et mulig nytt trinn i jordens og menneskehetens åndelige evolusjon. Rudolf Steiner (1861-1925) var filosof, pedagog, naturvitenskapsmann og dessuten grunnlegger av antroposofien. Fra Jesus til Kristus er basert på en forelesningsrekke han holdt i Karlsruhe i 1911.

Emner: Antroposofi

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.