Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Livssyn Fra Jesus til Kristus

  Fra Jesus til Kristus

  Fra Jesus til Kristus

  Fra Jesus til Kristus (en syklus på ti foredrag med et innledende offentlig foredrag holdt i Karlsruhe fra 4. til 14. oktober 1911)

  Forfatter Vidarforl.

  (Nora Aanonsen - Oversetter)

  Vidarforl.

  (Kurt Narvesen - Oversetter)

  Vidarforl.

  Levering 2-6 dager

  298,-

  ISBN:

  9788279900627

  Forlag:

  Vidarforl.

  Trykkeår:

  2007

  Utgitt:

  2007

  Utgave:

  1

  Sider:

  256

  Vekt:

  480 gr

  Alder:

  Voksen

  Fra Jesus til Kristus
  Vidarforl.
  9788279900627

  Haugenboks omtale:

  Boken er basert på forfatterens forelesningsrekke fra 1911 og inneholder grunnleggende innføring i kristologisk forskning. Boken tar for seg sentrale motiver i kristendommen, og drøfter blant annet mysteriet på Golgata gjennom et nytt lys. Haugenboks omtale Boken er basert på forfatterens forelesningsrekke fra 1911 og inneholder grunnleggende innføring i kristologisk forskning. Boken tar for seg sentrale motiver i kristendommen, og drøfter blant annet mysteriet på Golgata gjennom et nytt lys.

  Forlagets omtale:

  I Fra Jesus til Kristus gir Rudolf Steiner en grunnleggende innføring i sin kristologiske forskning. Her rettes nytt lys på sentrale motiver i kristendommen og gjennom en ny forståelse av mysteriet på Golgata beskrives ikke bare en historisk hendelse, men et mulig nytt trinn i jordens og LES MER menneskehetens åndelige evolusjon. Rudolf Steiner (1861-1925) var filosof, pedagog, naturvitenskapsmann og dessuten grunnlegger av antroposofien. Fra Jesus til Kristus er basert på en forelesningsrekke han holdt i Karlsruhe i 1911. LES MINDRE Forlagets omtale I Fra Jesus til Kristus gir Rudolf Steiner en grunnleggende innføring i sin kristologiske forskning. Her rettes nytt lys på sentrale motiver i kristendommen og gjennom en ny forståelse av mysteriet på Golgata beskrives ikke bare en historisk hendelse, men et mulig nytt trinn i jordens og menneskehetens åndelige evolusjon. Rudolf Steiner (1861-1925) var filosof, pedagog, naturvitenskapsmann og dessuten grunnlegger av antroposofien. Fra Jesus til Kristus er basert på en forelesningsrekke han holdt i Karlsruhe i 1911.

  Emner: Antroposofi