Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Livssyn Livet er ikke svart-hvitt

  Livet er ikke svart-hvitt

  Livet er ikke svart-hvitt

  Livet er ikke svart-hvitt (25 betraktninger om tro, tvil og alt det andre, 25 betraktelser om tro, tvivel och allt det andra)

  Forfatter IKO-forl.

  (Vidar Kristensen - Oversetter)

  IKO-forl.

  Levering 2-12 dager

  158,-

  ISBN:

  9788271128784

  Forlag:

  IKO-forl.

  Trykkeår:

  2009

  Utgitt:

  2009

  Utgave:

  1

  Sider:

  112

  Alder:

  Voksen

  Livet er ikke svart-hvitt
  IKO-forl.
  9788271128784

  Haugenboks omtale:

  Denne boken inneholder 25 betraktninger om tro, tvil og alt det andre som mennesker strever med i hverdagen. Den inneholder betraktninger om hva som er viktig i livet, om å være seg selv, om bønnesvar, og om fordommer. Haugenboks omtale Denne boken inneholder 25 betraktninger om tro, tvil og alt det andre som mennesker strever med i hverdagen. Den inneholder betraktninger om hva som er viktig i livet, om å være seg selv, om bønnesvar, og om fordommer.

  Forlagets omtale:

  Livet er ikke svart-hvitt handler om kristen tro og vanlige hverdagsopplevelser. Troen og livet veves sammen på en jordnær og aktuell måte. Her finner du funderinger om hva som er det viktigste i livet, om å våge å være seg selv, om bønnesvar, fordommer og om fordelen ved å spise stein. Boka LES MER fungerer både til personlig andaktslesning og til grupper i kirken. LES MINDRE Forlagets omtale Livet er ikke svart-hvitt handler om kristen tro og vanlige hverdagsopplevelser. Troen og livet veves sammen på en jordnær og aktuell måte. Her finner du funderinger om hva som er det viktigste i livet, om å våge å være seg selv, om bønnesvar, fordommer og om fordelen ved å spise stein. Boka fungerer både til personlig andaktslesning og til grupper i kirken.