Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fakta Livssyn Livet er ikke svart-hvitt

Livet er ikke svart-hvitt

Livet er ikke svart-hvitt

Livet er ikke svart-hvitt (25 betraktninger om tro, tvil og alt det andre, 25 betraktelser om tro, tvivel och allt det andra)

Forfatter IKO-forl.

(Vidar Kristensen - Oversetter)

IKO-forl.

Levering 2-12 dager

158,-

ISBN:

9788271128784

Forlag:

IKO-forl.

Trykkeår:

2009

Utgitt:

2009

Utgave:

1

Sider:

112

Alder:

Voksen

Livet er ikke svart-hvitt
IKO-forl.
9788271128784

Haugenboks omtale:

Denne boken inneholder 25 betraktninger om tro, tvil og alt det andre som mennesker strever med i hverdagen. Den inneholder betraktninger om hva som er viktig i livet, om å være seg selv, om bønnesvar, og om fordommer. Haugenboks omtale Denne boken inneholder 25 betraktninger om tro, tvil og alt det andre som mennesker strever med i hverdagen. Den inneholder betraktninger om hva som er viktig i livet, om å være seg selv, om bønnesvar, og om fordommer.

Forlagets omtale:

Livet er ikke svart-hvitt handler om kristen tro og vanlige hverdagsopplevelser. Troen og livet veves sammen på en jordnær og aktuell måte. Her finner du funderinger om hva som er det viktigste i livet, om å våge å være seg selv, om bønnesvar, fordommer og om fordelen ved å spise stein. Boka LES MER fungerer både til personlig andaktslesning og til grupper i kirken. LES MINDRE Forlagets omtale Livet er ikke svart-hvitt handler om kristen tro og vanlige hverdagsopplevelser. Troen og livet veves sammen på en jordnær og aktuell måte. Her finner du funderinger om hva som er det viktigste i livet, om å våge å være seg selv, om bønnesvar, fordommer og om fordelen ved å spise stein. Boka fungerer både til personlig andaktslesning og til grupper i kirken.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.