Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Livssyn Mystikerne på Makrellbekken = The mystics at Makrellbekken : subud in Norway and Scandinavia 1958-2008

  Mystikerne på Makrellbekken = The mystics at Makrellbekken : subud in Norway and Scandinavia 1958-2008

  Mystikerne på Makrellbekken = The mystics at Makrellbekken : subud in Norway and Scandinavia 1958-2008

  Mystikerne på Makrellbekken = The mystics at Makrellbekken : subud in Norway and Scandinavia 1958-2008 (subudbevegelsen i Norge 50 år)

  Forfatter Askerforl.

  (Knut Egil Steffens - Forfatter)

  Askerforl.

  Levering 2-12 dager

  170,-

  ISBN:

  9788290987355

  Forlag:

  Askerforl.

  Trykkeår:

  2008

  Utgitt:

  2008

  Utgave:

  1

  Sider:

  153

  Alder:

  Voksen

  Språk:

  Bokmål og Engelsk

  Mystikerne på Makrellbekken = The mystics at Makrellbekken : subud in Norway and Scandinavia 1958-2008
  Askerforl.
  9788290987355

  Haugenboks omtale:

  Boken tar for seg den 50 år lange subudbevegelsens historie i Norge fra 1958 og opp til i dag. Den viser utviklingen bevegelsen har hatt og setter Subud i et kritisk og komparativt lys. Haugenboks omtale Boken tar for seg den 50 år lange subudbevegelsens historie i Norge fra 1958 og opp til i dag. Den viser utviklingen bevegelsen har hatt og setter Subud i et kritisk og komparativt lys.

  Forlagets omtale:

  Hva har de to forfatterne til felles med kulturelle størrelser som J. G. Bennett, Aldous Huxley og Roger McQuinn? Fellesnevneren er deltakelsen i Subud-øvelsen, en "åndelig trening" med rot i javanesisk religiøs tradisjon slik den ble fortolket av Pak Subuh. Interessen for de store spørsmål var LES MER tiltagende på 1950-tallet, og også her hjemme var det ikke så rent få kulturpersonligheter som var innom Subudbevegelsen, blant dem den polsk-norske astrofysikeren, filosofen og forfatteren Jeremi Wasiutynski. Utdrag av hans intervjuer og artikler om Subud i norsk presse er gjengitt i boka. LES MINDRE Forlagets omtale Hva har de to forfatterne til felles med kulturelle størrelser som J. G. Bennett, Aldous Huxley og Roger McQuinn? Fellesnevneren er deltakelsen i Subud-øvelsen, en "åndelig trening" med rot i javanesisk religiøs tradisjon slik den ble fortolket av Pak Subuh. Interessen for de store spørsmål var tiltagende på 1950-tallet, og også her hjemme var det ikke så rent få kulturpersonligheter som var innom Subudbevegelsen, blant dem den polsk-norske astrofysikeren, filosofen og forfatteren Jeremi Wasiutynski. Utdrag av hans intervjuer og artikler om Subud i norsk presse er gjengitt i boka.