Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Religion, historie og filosofi Kulturhistorie Kokken og skriveren

    Kokken og skriveren

    Kokken og skriveren

    Kokken og skriveren (den gastronomiske litteraturens historie)

    Forfatter Aschehoug

    E-bok i salg / nedlastbar / les info først

    119,-

    ISBN:

    9788203293665

    Forlag:

    Aschehoug

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    479

    Alder:

    Voksen

    Filformat:

    EPUB

    DRM:

    SDRM

    Kokken og skriveren
    Aschehoug
    9788203293665

    Forlagets omtale:

    Kokebøker har en helt sentral plass i ethvert norsk hjem. Og et blikk i dagens kokebøker viser at de i tillegg til oppskrifter ofte inneholder kulturhistoriske informasjoner, personlige refleksjoner, reiseminner og anekdoter. I denne boken gir Henry Notaker oss fortellinger om kokekunstneres LES MER oppdagelser, om hvordan de enkelte rettene har fått sine navn, om husholdersker i konflikt med hoffkokker, om tyverier og plagiater, om filosofer, politikere, leger og astrologer som blander seg opp i hva folk skal spise. Her får vi se kokebøkene og matbøkene i et nytt perspektiv. De lever ikke i en egen lukket verden, men tar alltid opp i seg det som skjer i samfunnet omkring. LES MINDRE Forlagets omtale Kokebøker har en helt sentral plass i ethvert norsk hjem. Og et blikk i dagens kokebøker viser at de i tillegg til oppskrifter ofte inneholder kulturhistoriske informasjoner, personlige refleksjoner, reiseminner og anekdoter. I denne boken gir Henry Notaker oss fortellinger om kokekunstneres oppdagelser, om hvordan de enkelte rettene har fått sine navn, om husholdersker i konflikt med hoffkokker, om tyverier og plagiater, om filosofer, politikere, leger og astrologer som blander seg opp i hva folk skal spise. Her får vi se kokebøkene og matbøkene i et nytt perspektiv. De lever ikke i en egen lukket verden, men tar alltid opp i seg det som skjer i samfunnet omkring.