Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fakta Dyr og natur Flora Norske sopper

    Norske sopper

    Norske sopper

    Norske sopper

    Forfatter Gyldendal

    (Steinar Myhr - Forfatter)

    Gyldendal

    Levering 2-6 dager

    399,-

    ISBN:

    9788205414853

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    4

    Sider:

    307

    Vekt:

    542 gr

    Alder:

    Voksen

    Norske sopper
    Gyldendal
    9788205414853

    Haugenboks omtale:

    Boken er beregnet for dem som har et grunnlag i soppkunnskap og noe erfaring i plukking og tilberedning. Den fortsetter der boken "Sikre sopper" slutter, men tar likevel med artene fra den. Her gis det detaljerte beskrivelser av 141 arter og omtaler ytterligere 200. Det vises hva man skal se etter f LES MER or å unngå forvekslinger, og artene presenteres i tekst og bilder fra soppens riktige miljø. Bestemmelsesnøkler og tabeller letter identifiseringen. Har litteratur-, ord- og adresseliste og register med norske og latinsk navn. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken er beregnet for dem som har et grunnlag i soppkunnskap og noe erfaring i plukking og tilberedning. Den fortsetter der boken "Sikre sopper" slutter, men tar likevel med artene fra den. Her gis det detaljerte beskrivelser av 141 arter og omtaler ytterligere 200. Det vises hva man skal se etter for å unngå forvekslinger, og artene presenteres i tekst og bilder fra soppens riktige miljø. Bestemmelsesnøkler og tabeller letter identifiseringen. Har litteratur-, ord- og adresseliste og register med norske og latinsk navn.

    Forlagets omtale:

    Den mest omfattende og oppdaterte soppboken på det norske markedet. Den fjerde utgaven av Norske sopper har gjennomgått en svært omfattende revisjon av både tekst og bilder. Noen arter har endret status vedrørende kategoriene spiselig, ikke matsopp og giftig. En rekke nye arter er beskrevet. Til LES MER tross for det store artsomfanget er boken oversiktlig og forståelig for sopp-plukkere på alle nivåer. Boken tar for seg hele Norges soppflora, med vekt på matsopper, på en grundig og lettfattelig måte. Her vises hva man skal se etter for å unngå forvekslinger. Artene presenteres med oppdatert tekst og bilder fra soppens naturlige miljø. Bestemmelsesnøkler, tabeller og illustrasjoner supplerer beskrivelsene og forenkler identifiseringen. Boken gir deg alt du trenger å vite for å forsyne deg av naturens soppdelikatesser uten frykt. De giftige soppene og andre sopper som ikke skal brukes som matsopp, er godt beskrevet. Forvekslingsarter er grundig omtalt. Boken tar også opp temaer som soppens liv, vekst og utvikling, gift i sopp og soppforgiftning. I tillegg får du gode råd om sanking, rensing og viderebehandling.Boken dekker artskunnskap og teoristoff som kreves for å bli soppkontrollør, og for å gå opp til «Prøve for soppsakkyndige». LES MINDRE Forlagets omtale Den mest omfattende og oppdaterte soppboken på det norske markedet. Den fjerde utgaven av Norske sopper har gjennomgått en svært omfattende revisjon av både tekst og bilder. Noen arter har endret status vedrørende kategoriene spiselig, ikke matsopp og giftig. En rekke nye arter er beskrevet. Til tross for det store artsomfanget er boken oversiktlig og forståelig for sopp-plukkere på alle nivåer. Boken tar for seg hele Norges soppflora, med vekt på matsopper, på en grundig og lettfattelig måte. Her vises hva man skal se etter for å unngå forvekslinger. Artene presenteres med oppdatert tekst og bilder fra soppens naturlige miljø. Bestemmelsesnøkler, tabeller og illustrasjoner supplerer beskrivelsene og forenkler identifiseringen. Boken gir deg alt du trenger å vite for å forsyne deg av naturens soppdelikatesser uten frykt. De giftige soppene og andre sopper som ikke skal brukes som matsopp, er godt beskrevet. Forvekslingsarter er grundig omtalt. Boken tar også opp temaer som soppens liv, vekst og utvikling, gift i sopp og soppforgiftning. I tillegg får du gode råd om sanking, rensing og viderebehandling.Boken dekker artskunnskap og teoristoff som kreves for å bli soppkontrollør, og for å gå opp til «Prøve for soppsakkyndige».

    Emner: Sopp