Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Reise Bon appétit!

    Bon appétit!

    Bon appétit!

    Bon appétit! (hjelp til selvhjelp på franske restauranter)

    Forfatter Spartacus

    E-bok i salg / nedlastbar / les info først

    99,-

    ISBN:

    9788243006423

    Forlag:

    Spartacus

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    157

    Alder:

    Voksen

    Filformat:

    EPUB

    DRM:

    SDRM

    Serie:

    Hjelp til selvhjelp på restauranter

    Bon appétit!
    Spartacus
    9788243006423

    Haugenboks omtale:

    Boka gir praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan bestille, hvordan velge fra en franskspråklig meny og litt om fransk mat og vin generelt. Den inneholder en miniparlør, ei fransk-engelsk-norsk ordliste over grunnleggende ord, drikke og matuttrykk og ei norsk-fransk stikkordli LES MER ste. LES MINDRE Haugenboks omtale Boka gir praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan bestille, hvordan velge fra en franskspråklig meny og litt om fransk mat og vin generelt. Den inneholder en miniparlør, ei fransk-engelsk-norsk ordliste over grunnleggende ord, drikke og matuttrykk og ei norsk-fransk stikkordliste.

    Forlagets omtale:

    En kortfattet oppslagsbok for den som vil lære å lese en fransk meny. Inklusiv noen skikk-og- bruk-tips og generelle avsnitt om fransk matkultur. Boka inneholder en liste over mer enn tusen ord og uttrykk som en kan støte på i franskspråklige menyer. Brukt med søkefunksjonen har du ett effektivt LES MER oppslagsverk tilgjengelig overalt.. Steinar Lone er oversetter og forfatter, med bl.a Marinettis Futuristisk kokebok på samvittigheten. LES MINDRE Forlagets omtale En kortfattet oppslagsbok for den som vil lære å lese en fransk meny. Inklusiv noen skikk-og- bruk-tips og generelle avsnitt om fransk matkultur. Boka inneholder en liste over mer enn tusen ord og uttrykk som en kan støte på i franskspråklige menyer. Brukt med søkefunksjonen har du ett effektivt oppslagsverk tilgjengelig overalt.. Steinar Lone er oversetter og forfatter, med bl.a Marinettis Futuristisk kokebok på samvittigheten.

    Alternative utgaver