Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Hobby og Fritid De lærte oss å reise

  De lærte oss å reise

  De lærte oss å reise

  De lærte oss å reise (50 år med norsk charterturisme, historien om menneskene og selskapene som fikk nordmenn til å oppdage verden)

  Forfatter Columbus forl.

  Levering 2-6 dager

  299,-

  ISBN:

  9788291099026

  Forlag:

  Columbus forl.

  Trykkeår:

  2009

  Utgitt:

  2009

  Utgave:

  1

  Sider:

  119

  Vekt:

  280 gr

  Alder:

  Voksen

  De lærte oss å reise
  Columbus forl.
  9788291099026

  Haugenboks omtale:

  Boka tar for seg norsk charterturisme fra 1959 og fram til 2009. Den beskriver hvordan pionerårene mellom 1959 og 1969 artet seg, og hvordan charterturismen har endret seg og blitt allemannseie i løpet av de femti årene som er gått siden oppstarten. Haugenboks omtale Boka tar for seg norsk charterturisme fra 1959 og fram til 2009. Den beskriver hvordan pionerårene mellom 1959 og 1969 artet seg, og hvordan charterturismen har endret seg og blitt allemannseie i løpet av de femti årene som er gått siden oppstarten.

  Forlagets omtale:

  Fenomenet har hatt mange navn . pakketur, fellesreise, selskapsreise og dagens charterreise. I 50 år har nordmenn reist sørover i samlet flokk på jakt etter sol og varme. I boken «De lærte oss å reise . 50 år med norsk charterturisme» tar forfatteren Morten Aasbø oss med på en reise i charterens LES MER spennende histroie. Aasbø har intervjuet en rekke av pionérene i bransjen og saumfart charterkatalogene fra tidlig 1960-tallket og frem til i dag. Boken er gjennomillustrert. LES MINDRE Forlagets omtale Fenomenet har hatt mange navn . pakketur, fellesreise, selskapsreise og dagens charterreise. I 50 år har nordmenn reist sørover i samlet flokk på jakt etter sol og varme. I boken «De lærte oss å reise . 50 år med norsk charterturisme» tar forfatteren Morten Aasbø oss med på en reise i charterens spennende histroie. Aasbø har intervjuet en rekke av pionérene i bransjen og saumfart charterkatalogene fra tidlig 1960-tallket og frem til i dag. Boken er gjennomillustrert.

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.